Losos i borovnice – Ana Vuletić

Losos i borovnice – zdrav ručak za mališane.

Losos i borovnice - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Losos i borovnice – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Losos i borovnice – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Losos i borovnice – zdrav ručak za mališane

  • 1 kašika pasulja
  • 1 komad krompir
  • 2 parčeta gauda kačkavalja (tanka)
  • 1 file lososa
  • 1 šaka borovnica
  • 1 šaka cherry paradajza
  • kokosovo ulje
  1. Na malo kokosovog ulja preprzite lososa sa obe strane da porumeni. Obavezno ocistite od kostiju i proverite da li ih ima tako sto cete usitniti cak i kada na pakovanju pise da je bez kostiju.

  2. Oljustite, iseckajte na kockice i skuvajte jedan krompir.

  3. Cherry paradajz iseckajte na polovine.

  4. Pasulj skuvajte zavisno od vrste pasulja ili sipajte kasiku iz konzerve. Meni je ostao od jucerasnjeg rucka pa sam ga dodala uz ovaj obrok.

  5. Uz sve to dodajte saku borovnica. Posluzite detetu.

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Losos i borovnice – Ana Vuletić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.