Losos i krompirići na kokosovom ulju sa pečurkama – Ana Vuletić

Losos i krompirići na kokosovom ulju sa pečurkama – ćeri obično hranu pripremam na maslinovom ili avokado ulju, a od skoro i na kokosovom. Za decu 1+ godina.

Losos i krompirići na kokosovom ulju sa pečurkama - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Losos i krompirići na kokosovom ulju sa pečurkama – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Losos i krompirići na kokosovom ulju sa pečurkama – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Losos i krompirići na kokosovom ulju sa pečurkama – ćeri obično hranu pripremam na maslinovom ili avokado ulju, a od skoro i na kokosovom. Za decu 1+ godina.

  • 100 gr filea lososa
  • 2 komada šampinjona
  • 1 komad beli krompir
  • 1 komad paradajz
  1. Na tiganj dodate pola kasike kokosovog ulja (ono je gustine kao mast).
  2. Oljustite i iseckajte krompir na velicinu kockica koje vase dete moze da stavi kao zalagaj u usta.
  3. Sampinjone operite, oljustite i iseckajte uzduzno na trakcice.
  4. Paradajz operite i iseckajte na sitne kockice.
  5. Ulje zagrejte na srednjoj temperaturi i dodajte file lososa i krompirice i sampinjone.
  6. Lososa je potrebno peci oko 2min sa obe strane dok ne dobije boju. izvaditi i staviti na tanjir pored paradajza.

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Losos i krompirići na kokosovom ulju sa pečurkama – Ana Vuletić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.