Mafin-pita – Slađana Šćekić

Mafin-pita – Slađana Šćekić

Mafin-pita – brzo, ukusno i veoma jednostavno za pripremu…

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Mafin-pita – Slađana Šćekić

  • 500 g kora za pitu
  • 250 ml mleka
  • 100 ml ulja
  • ½ peciva
  • 500 g sira
  • 2 kasike pavlake
  • 2 jaja
  1. Sastaviti mleko ulje i pecivo,(za prelivanje kora)
  2. u jednoj posudi sastaviti500g.sira i 1jaje,1kašika pavlake.
  3. A u drugoj posudi izmesati ,1jaje 1 kasiku pavlake.(za premazivanje pite odozgo)
  4. Rasiriti koru pa je poprskati prelivom od mleka,ulja i peciva,pa stavimo kasiku fila po ivici kore ,uvijemo prvo u rolat a zatim u puzice i stavljamo u podmazan pleh od mafina.
  5. Tako raditi dok se kore ne utrose.Ako je malo preliva napraviti još.
  6. Peći na 200.C oko 20min.

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.
Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.