Maraton Radenska Tri srca u Radencima 35. put

U Radencima, Republika Slovenija, 16. maja 2015., 35. put se održava maraton, sa startom u 9:00 h ispred hotela Radin. Svi takmičari i rekreativci su dobrodošli.

Takmičarske discipline:

  • Radenska Classic maraton (42.195 m)
  • Radenska Light maraton (21.098 m)
  • Trka Radenska Naturelle (10.000 m)
  • Trka Oaza (5.500 m)
  • Polumaraton trka za HandBike (21.098 m)
  • Nordijsko pešaćenje (9.000 m)

radenci-maraton-tri-srca-radenska-recepti-i-kuvar-online

 

Novčane nagrade

Obezbeđene su nagrade za tri prvoplasirana takmičara (muškarce i žene) u Radenska Classic maratonu i Radenska Light polumaratonu.

Trofeji

Apsolutno najbolja tri takmičara u svim trkama, dobiće vredne trofeje.

Medalje

Najbolja tri takmičara u svakoj kategoriji dobiće medalje poštom, uz potvrdu službenih rezultata, otprilike 10 dana nakon održanih trka.

Informacije za takmičare

  • Osveženje je postavljeno na svakih 2,5 km.
  • Garderobe za presvlačenje takmičara će biti postavljene u šatorima pored mesta gde se izdaju brojevi
  • Medicinska pomoć će biti postavljena u start / finiš zoni, kao i na svim rutama trke.
  • Toaleti će biti postavljeni na svim rutama. Za Radenska Classic maraton toaleti će biti postavljeni na 4 tačke.
  • Tuširanje takmičara biće organizovano u start / finiš zoni.
  • Obezbeđeno je čuvanje dece u periodu od 8:00 h do 14:00 h.

Jedan od sponzora ovog maratona je Radenska d.d., Radenci.

radenska-classic-recepti-i-kuvar-online

Više informacija o maratonu Tri srca, na web adresi: http://www.maraton-radenci.si/en

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Maraton Radenska Tri srca u Radencima 35. put

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.