Master Chef Gary Filbey - United Kingdom - jedan od elitnih sudija na takmičenju beogradskih hotela i restorana | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas?

Uvaženi gost festivala I LOVE MY CANDY i potpredsednik SVETSKOG UDRUŽENJA MASTER ŠEFOVA Gary Filbey (Velika Britanija) biće jedan od elitnih sudija na takmičenju beogradskih hotela i restorana!

Gary Filbey references:

  • WACS Certified Global “A” Judge
  • WACS Approved Assessor and Training for New Certification from 2013
  • Lifetime Honorary Member of the Saudi Arabian Chefs Association 2014
  • Awarded Medal of the Croatian Master Chefs Society in 2014
    World Master Chefs Society (MWMCS) 2012
  • Fellowship fo World Master Chefs Socety for work carried our around the world (FWMCS) 2013
  • Vice President of the World Master Chefs Society 2014

Ukratko o organizatoru:

svet-slatkisa-I-love-my-CandyOrganizator festivala je Lara Team Solution (LTS) na čelu sa Peđom Filipovićem, generalnim menadžerom LTS i direktorom magazina Gastromag. LTS već četiri godine izdaje prvi pravi stručni magazin o gastronomiji na našem tržištu, magazin Gastromag.

Gastromag je nastao iz želje Kulinarske federacije Srbije (KFS) kao elitnog strukovnog udruženja, da stvori što jaču sintezu sa stručnom javnosti u HoReCa sektoru Srbije.

Gastromag je u saradnji sa udruženjima iz Bosne i Hercegovine licencirao izdanja za to tržište.

LTS je organizator 1. i 2. juniorskog internacionalnog kulinarskog kupa „Gastro festival“, na kome su ugostili kontinentalne direktore WACS-a i velike stručnjake evropskog kulinarstva, medju kojima je bila i prva kuvarice amerike Kimberly Brock Brown. Pored sjajnog revijalnog i edukativnog programa, naši juniori imali su priliku da se takmiče u sjajnim uslovima, pred autoritetima koji sude širom sveta.

LTS projekti su: Magazin Gastromag, Open sky festivali, Internacionalni kulinarki kup.

Recepti & Kuvar online tim

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Vesti, kliknite na link: VESTI.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!