Medeno srce – Zorica Stajić

22

Dobijajte najnovije informacije direktno na vaš uređaj u realnom vremenu, prijavite se odmah!

Medeno srce.

Medeno srce – Zorica Stajić – Recepti i Kuvar online

Medeno srce.

  • 1 čaša mleka (čaša (od 2 dl))
  • 1 čaša šećera
  • 0,75 čaše ulja
  • 2 čaše brašna
  • 1 kašičica sode bikarbone
  • 1 kašičica cimeta
  • 2 kašike kakaoa
  • 6 kašika dzema (5 – 6 kašika)
  • 1 kašika meda ((nije obavezno))
  1. U jednu posudu stavite sve navedene sastojke sem džema i meda.
  2. Sve dobro umutite mikserom.
  3. Oko polovine smese sipajte u uljem podmazan i brašnom posut pleh i pecite oko desetak minuta na 200 st. a zatim izvadite pleh, premažite džemom, pa preko sipajte ostatak smese. Vratite pleh u rernu i pecite još tridesetak minuta(probajte čačkalicom i ako ostane suva, kolač je pečen).
  4. PS. Ukoliko želite, kolač možete preliti glazurom od čokolade a ja sam ga još vruć premazala medom umućenim sa 1 kašikom džema i 1 kašikom vode.

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Dobijajte najnovije informacije direktno na vaš uređaj u realnom vremenu, prijavite se odmah!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More