Mediteranske delicije i specijaliteti od ribe (VIDEO) - Metro HoReCa - Sajam turizma i ugostiteljstva
Mediteranske delicije i specijaliteti od ribe (VIDEO) - Metro HoReCa - Sajam turizma i ugostiteljstva

Na Sajmu turizma u Beogradu, Metro HoReCa je organizovao prezentaciju čija je tema bila: mediteranske delicije i specijaliteti od ribe.

Prezentaciju i degustaciju koktel zalogaja u mediteranskom stilu, pripremio je World Master Chef Branko Ognjenović uz pomoć mladih kuvara iz Junior Chefs Club-a.

Tokom prezentacije, napravili smo ekskluzivni intervju sa master kuvarom Brankom Ognjenovićem.

Da li je ljubav, tj. emocija najvažniji sastojak hrane?

Branko Ognjenović: To je jedini sastojak koji ne možete kupiti, koji je vaš “as u rukavu”. Ali, garantiram, nema kuhanja pod nervozom, nema kuhanja preko volje…

Pogledajte ceo video intervju sa Brankom Ognjenovićem:

Narednih dana možete pogledati prezentacije specijaliteta od telećeg mesa (petak), azijske kuhinje (subota) i pripremu autentičnog italijanskog rižota (nedelja).

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!