Mentalno razgibavanje 2.0 od septembra
Mentalno razgibavanje 2.0 od septembra

Nije baš da smo planirali da ovo procuri u javnost pre kraja avgusta, ali pošto je ispalo tako kako je ispalo, ne preostaje nam ništa drugo nego da potvrdimo pisanje Blica i najavimo povratak Mentalnog razgibavanja od septembra.

Trenutno smo u pregovorima sa raznim radio stanicama jer je naša zajednička odluka da se Mentalno razgibavanje vrati u etar kao emisija iz naše nezavisne produkcijske kuće.

Želimo da ponovo napravimo mrežu radio stanica širom Srbije koje će emitovati jedan savremen i potpuno nov koncept radio programa na ovim prostorima.

Mentalno razgibavanje 2.0 od septembra
Mentalno razgibavanje 2.0 od septembra

Mentalno razgibavanje 2.0 biće nešto potpuno drugačije od svega što ste imali priliku da slušate na domaćim radio stanicama… Hvala vam što ste uz nas 🙂

A nama, neka je sa srećom!

Izvor: Darko Mitrović, Fejsbuk profil

Mentalno razgibavanje 2.0 Fejsbuk profil

E pa, Dare & Mare, neka vam je sa srećom!!!

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!