Metalac posuđe sponzor najboljeg recepta novembra 2014.

 

Kada se spoje 55 godina iskustva, savremena tehnologija i najkvalitetniji materijali dobije se posuđe koje koriste milioni domaćica širom Evrope i sveta. Metalac je jedan od najboljih proizvođača posuđa u Evropi. 70% proizvodnje emajliranog posuđa odlazi kupcima u 25 zemalja širom sveta, najviše u zemlje EU i Rusiju. Oko 6 miliona posuda svake godine nađe put do kupaca širom sveta.

Nagrada za najbolji recept meseca novembra biće duboka emajlirana šerpa (na slici):

[adrotate banner=“5″]

Opis proizvoda, nagrade za najbolji recept meseca novembra:

Duboka šerpa Novum 20 cm

  1. Emajlirana posuda visokog kvaliteta, otporna na visoke temperature, habanje i ogrebotine, zbog čega se lako čisti i održava.
  2. Emajlna prevlaka ima glatku stabilnu površinu neporoznog topljenog stakla, koja sprečava da se bakterije na njoj zadržavaju i omogućuje lako čišćenje i održavanje posude.
  3. Boje i dekoracije su otporne na habanje.

Visina (mm): 130
Prečnik (cm): 20
Zapremina (l): 4
Materijal: Emajl
Poklopac: Sa
Boja: Narandžasta
Održavanje: Ručno i mašinsko pranje

Više o emajliranom posuđu Metalac, pročitajte ovde >>>

Metalac posuđe biće i jedan od sponzora najboljeg recepta godine.

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Metalac posuđe sponzor najboljeg recepta novembra 2014.

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.