METRO Cash & Carry Kragujevac ostvarila pozitivne rezultate u 2015. godini - Recepti i Kuvar online
METRO Cash & Carry Kragujevac ostvarila pozitivne rezultate u 2015. godini - Recepti i Kuvar online

10 godina uspešnog poslovanja METRO radnje

Beograd, 2. decembar 2015. godineKompanija METRO Cash & Carry u Kragujevcu ostvarila je pozitivne rezultate u poslovnoj 2015. godini, sa ukupnim rastom prometa od 6,4 odsto, a najveći rast zabeležen je u segmentima ugostiteljstva +14%. Ovim dobrim rezultatima obeležena je i prva decenija poslovanja u Kragujevcu i otvoreno novo poglavlje u poslovanju, koje će biti usmereno i na bližu saradnju sa lokalnim proizvođačima i zadrugama.

U tom rastu u velikoj meri učestvovalo je odeljenje Voće i povrće, čemu je značajno doprinela i saradnja sa lokalnim dobavljačima tokom sezone. Zahvaljujući pozitivnim rezultatima, kompanija METRO Cash & Carry i u 2016. godini namerava da nastavi saradnju sa poljoprivrednicima i zadrugama koje nude sveže i kvalitetno voće i povrće iz Šumadije.

METRO Cash & Carry Kragujevac ostvarila pozitivne rezultate u 2015. godini - Recepti i Kuvar online
METRO Cash & Carry Kragujevac ostvarila pozitivne rezultate u 2015. godini – Recepti i Kuvar online

Kupci su prepoznali kvalitet mesa i ribe u METRO radnji, kao i bogat asortiman, pa su upravo ovi artikli najprodavaniji iz asortimana svežih namirnica. Posebno je značajan i rast prodaje artikala METRO robne marke, gde se ističe asortiman osnovnih namirnica, kao i METRO robne marke ARO koje su se pokazale kao odličan izbor kada je odnos cene i kvaliteta u pitanju. Interesantan podatak je da su proizvođači METRO robnih marki pre svega firme iz Srbije.

METRO distributivni centar u Kragujevcu otvoren je 2005. godine, i ove godine proslavio je 10 godina uspešnog poslovanja, a za poslovnu 2016. godinu planiran je još veći procenat rasta.

Izvor: saopštenje za medije, METRO Cash & Carry Srbija

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!