METRO Cash & Carry Srbija na sajmu HoReCa opreme
METRO Cash & Carry Srbija na sajmu HoReCa opreme

Kompanija METRO Cash & Carry Srbija predstaviće se i ove godine na Sajmu HoReCa opreme, koji se održava u sklopu Beogradskog sajma turizma od 23. do 26. februara, gde će izložiti novitete u asortimanu namenjene ugostiteljima. Tokom trajanja sajma, na METRO štandu u Hali 2/nivo C biće organizovane kulinarske demonstracije i predstavljeni najnoviji trendovi u pripremi i serviranju hrane i pića, koje će prikazati eminentni kuvari iz Srbije i sveta.

Na METRO štandu eminentni šefovi kuhinja iz različitih krajeva sveta: Italije, Holandije, Hong Konga, Hrvatske i Srbije izvešće ekskluzivne prezentacije u pripremi i serviranju jela. Takođe, ovom prilikom METRO je za svoje kupce pripremio i specijalne ponude, a posebna pogodnost je da će tokom sajma pa sve do kraja marta, biti odobren popust od 10% na ceo asortiman iz kataloga HoReCa profesionalne opreme (www.metro.rs).

METRO Cash & Carry Srbija na sajmu HoReCa opreme
METRO Cash & Carry Srbija na sajmu HoReCa opreme

METRO Cash & Carry Srbija stalnim unapređivanjem svoje ponude utiče na poboljšanje poslovanja svojih klijenata, a jedinstveni METRO Horeca centar, koji je posvećen obuci profesionalaca, na dnevnom nivou nudi potpuno besplatan “know how“ u oblasti kulinarstva i ugostiteljstva.

Kompanija METRO posluje rukovodeći se najvišim međunarodnim standardima, kao što su: IFS (International food standard), HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) i Codex Alimentarius.

Već više od decenije METRO u Srbiji posluje sa 20.000 zadovoljnih HoReCa  klijenata. Konstantno se trudimo da kroz unapređenje servisa, asortimana i kvaliteta svojih proizvoda odgovorimo na zahteve ugostitelja.

Plan prezentacija master šefova na Metro štandu u hali 2, nivo C:

DanI deo (12-14h)II deo (15-17h)
CETVRTAKMEDITERANSKE DELICIJE I SPECIJALITETI OD RIBE– Predstavlja master šef Branko Ognjenović iz HrvatskeUKUSI MEDITERANA – Prezentacija i degustacija koktel zalogaja u mediteranskom stilu koje pripremaju kuvari iz Junior Chefs Club-a)
PETAKSPECIJALITETI OD TELEĆEG MESA – Edgar Burs slavni holandski kuvar uz tim Metro Horeca Centra i Junior Chefs Club-a“MESO I TAČKA”

Prezentaciju pripreme različitih koktel zalogaja od mesa vodiće Junior Chefs Club.

SUBOTA“DUH ISTOKA” Demonstraciju pripreme specijaliteta azijske kuhinje vodiće Tat Ming Fung, slavni kuvar iz Hong Konga uz podršku mladih kuvara.“DUH ISTOKA – FINGER FOOD KONCEPT”

Priprema finger food-a inspirisanog azijskim specijalitetima Junior Chefs Club i kulinarski tim METRO HoReCa centra

NEDELJA“VIVA ITALIA

Prezentacija pripreme autentičnog italijanskog rižota. Demonstraciju pripreme jela vodiće poznati italijanski  kuvar Roberto Ghiglia.

“AUTENTIČNI UKUSI ITALIJE U MALIM ZALOGAJIMA”

Pezentacija pripreme modernih koktel zalogaja uz korišćenje italijanskih namirnica. Demonstraciju če voditi mladi kuvari iz Junior Chefs Club-a.

 

Saopštenje: Metro Cash & Carry

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!