Kompanija METRO Cash & Carry Srbija predstaviće se i ove godine na Sajmu HoReCa opreme, koji se održava u sklopu Beogradskog sajma turizma od 23. do 26. februara, gde će izložiti novitete u asortimanu namenjene ugostiteljima. Tokom trajanja sajma, na METRO štandu u Hali 2/nivo C biće organizovane kulinarske demonstracije i predstavljeni najnoviji trendovi u pripremi i serviranju hrane i pića, koje će prikazati eminentni kuvari iz Srbije i sveta.
Na METRO štandu eminentni šefovi kuhinja iz različitih krajeva sveta: Italije, Holandije, Hong Konga, Hrvatske i Srbije izvešće ekskluzivne prezentacije u pripremi i serviranju jela. Takođe, ovom prilikom METRO je za svoje kupce pripremio i specijalne ponude, a posebna pogodnost je da će tokom sajma pa sve do kraja marta, biti odobren popust od 10% na ceo asortiman iz kataloga HoReCa profesionalne opreme (www.metro.rs).
METRO Cash & Carry Srbija stalnim unapređivanjem svoje ponude utiče na poboljšanje poslovanja svojih klijenata, a jedinstveni METRO Horeca centar, koji je posvećen obuci profesionalaca, na dnevnom nivou nudi potpuno besplatan “know how“ u oblasti kulinarstva i ugostiteljstva.
Kompanija METRO posluje rukovodeći se najvišim međunarodnim standardima, kao što su: IFS (International food standard), HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) i Codex Alimentarius.
Već više od decenije METRO u Srbiji posluje sa 20.000 zadovoljnih HoReCa klijenata. Konstantno se trudimo da kroz unapređenje servisa, asortimana i kvaliteta svojih proizvoda odgovorimo na zahteve ugostitelja.
Plan prezentacija master šefova na Metro štandu u hali 2, nivo C:
Dan | I deo (12-14h) | II deo (15-17h) |
CETVRTAK | MEDITERANSKE DELICIJE I SPECIJALITETI OD RIBE– Predstavlja master šef Branko Ognjenović iz Hrvatske | UKUSI MEDITERANA – Prezentacija i degustacija koktel zalogaja u mediteranskom stilu koje pripremaju kuvari iz Junior Chefs Club-a) |
PETAK | SPECIJALITETI OD TELEĆEG MESA – Edgar Burs slavni holandski kuvar uz tim Metro Horeca Centra i Junior Chefs Club-a | “MESO I TAČKA” Prezentaciju pripreme različitih koktel zalogaja od mesa vodiće Junior Chefs Club. |
SUBOTA | “DUH ISTOKA” Demonstraciju pripreme specijaliteta azijske kuhinje vodiće Tat Ming Fung, slavni kuvar iz Hong Konga uz podršku mladih kuvara. | “DUH ISTOKA – FINGER FOOD KONCEPT” Priprema finger food-a inspirisanog azijskim specijalitetima Junior Chefs Club i kulinarski tim METRO HoReCa centra |
NEDELJA | “VIVA ITALIA” Prezentacija pripreme autentičnog italijanskog rižota. Demonstraciju pripreme jela vodiće poznati italijanski kuvar Roberto Ghiglia. | “AUTENTIČNI UKUSI ITALIJE U MALIM ZALOGAJIMA” Pezentacija pripreme modernih koktel zalogaja uz korišćenje italijanskih namirnica. Demonstraciju če voditi mladi kuvari iz Junior Chefs Club-a. |
Saopštenje: Metro Cash & Carry
Pročitajte još:
Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!
Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!
Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.
Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!