METRO Cash & Carry Srbija predstavio asortiman ugostiteljske opreme
METRO Cash & Carry Srbija predstavio asortiman ugostiteljske opreme

Na IX Sajmu Horeca opreme koji se održao u Beogradu u okviru Međunarodnog sajma turizma i ugostiteljstva, METRO Cash & Carry Srbija predstavio asortiman ugostiteljske opreme.

Tokom četiri dana ove manifestacije, METRO Cash & Carry Srbija za sve partnere i profesionalne kupce iz oblasti ugostiteljstva priredio je jedinstvenu izložbu noviteta iz Horeca asortimana, kao i specijalne ponude.

METRO Cash & Carry Srbija predstavio asortiman ugostiteljske opreme
METRO Cash & Carry Srbija predstavio asortiman ugostiteljske opreme

Tokom sajma organizovane su ekskluzivne demonstracije, a predstavljeni su i najnoviji trendovi u pripremi i serviranju hrane i pića, koje su prikazali eminentni kuvari, somelijeri i barmeni iz Srbije i regiona. Svi posetioci METRO štanda bili su u prilici da probaju specijalitete i degustiraju najbolja vina iz široke ponude ove kompanije.

METRO podseća sve kupce da će do kraja februara u svim distributivnim centrima biti odobren specijalni popust od 10% na ceo asortiman iz kataloga Horeca profesionalne opreme.

METRO Cash & Carry Srbija stalnim unapređivanjem svoje ponude utiče na poboljšanje poslovanja svojih klijenata. A jedinstveni METRO Horeca centar, koji je posvećen obuci profesionalaca, na dnevnom nivou nudi potpuno besplatni “know how“ u oblasti kulinarstva i ugostiteljstva. Takođe, oko 100 komercijalista na terenu uz podršku zaposlenih u distributivnim centrima svakodnevno brine o potrebama kupaca.

Za deset godina poslovanja i više od 20.000 klijenata, METRO Cash&Carry Srbija uspeo je da sa svojom visoko kvalitetnom ponudom postane prvi izbor kupaca, koji svoje poslovanje razvijaju upravo u ugostiteljskom segmentu, pa ne čudi podatak da se ovaj broj na godišnjem nivou i dalje uvećava.

Izvor: saopštenje za medije, METRO Cash & Carry Srbija

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!