Staro posuđe - nova šansa - akcija Metro Cash & Carry Srbija
Staro posuđe - nova šansa - akcija Metro Cash & Carry Srbija

Beograd – 31. avgust 2018. METRO Cash & Carry Srbija poziva sve zainteresovane da se pridruže velikoj, tromesečnoj, akciji recikliranja starog metalnog posuđa i na taj način doprinesu očuvanju životne sredine u Srbiji.

Akcija pod sloganom „Staro posuđe – nova šansa“, počinje 1. septembra i završava se 30. novembra ove godine. U navedenom periodu svi zainteresovani mogu doneti staro metalno posuđe u METRO prodajne objekte širom Srbije i zameniti ih za vaučere sa popustom za kupovinu novog posuđa iz programa METRO Professional ili Metalac Professional. Sav prihod od prodaje biće doniran u humanitarne svrhe.

Staro posuđe - nova šansa - akcija Metro Cash & Carry Srbija
Staro posuđe – nova šansa – akcija Metro Cash & Carry Srbija

Ova akcija ima za cilj podizanje svesti o značaju reciklaže kao jednom od ključnih segmenata važnim za održivo poslovanje, ali i brigu o okruženju. Podršku ovakvom stavu kroz partnerstvo na projektu pružili su Centar za reciklažu, kompanije Metalac posuđe d.o.o. i Lagermax AED d.o.o.

Saopštenje za medije: Metro Cash & Carry Srbija

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!