METRO slavi internacionalni „Dan sopstvenog poslovanja“
METRO slavi internacionalni „Dan sopstvenog poslovanja“

Beograd, 11. oktobar 2016. godine – Tokom METRO „Dana sopstvenog poslovanja“ 20.174 preduzetnika širom sveta korisnicima su predstavili svoje specijalne ponude. Kafei, restorani, hoteli i drugi vlasnici malog biznisa u Srbiji priključili su se proslavi sa čak 280 ponuda koje su pripremili za svoje goste. Slaveći ovaj dan, METRO je ukazao čast trajnoj posvećenosti ovih preduzetnika u poslovanju, i svakodnevnom trudu koji ulažu u odnos sa svojim korisnicima.

Prvi Dan sopstvenog poslovanja održan je u svim zemljama u kojima METRO posluje, a priliku da učestvuju imali su i oni ugostiteljski objekti koji nisu u METRO Cash & Carry sistemu. Namera kompanije je da uspostavi godišnji globalni događaj koji će se održavati svakog drugog utorka u oktobru, sa ciljem da oda posebno priznanje sopstvenom poslovanju i da podrži preduzetnike u izgradnji snažne mreže sa drugima koji dele istu strast.

METRO slavi internacionalni „Dan sopstvenog poslovanja“
METRO slavi internacionalni „Dan sopstvenog poslovanja“

Više informacija na www.own-business-day.com, kao i na zvaničnoj Facebook stranici METRO Cash & Carry Srbija.

Izvor: saopštenje za medije METRO Cash & Carry Srbija

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!