Metropolis Music - promocija sajta
Metropolis Music - promocija sajta

Metropolis Music je proslavio Svetski dan muzike, 21.06.2017. celodnevnim programom u Muzičkoj kući Metropolis, Makedonska 21.

Program je počeo interaktivnom promocijom novog vizuelnog identiteta sajta www.metropolismusic.rs na kojoj su, o funkcionalnosti samog sajta kao i o sadašnjim i budućim projektima Metropolis Music, govorili Tijana Milojević (urednica sajta), Sanja Romić (naša čuvena oboistkinja), Olga Kepčija (urednica izdanja), Jovan Petrović (multimedijalni umetnik, autor projekta “Nabukodonosor” digitalno izdanje Metropolis Music, čiji je spot za numeru “1000 faces” premijerno prikazan na promociji) i Milan Mumin (frontmen benda Love Hunters).

Metropolis Music - promocija Love Hunters
Metropolis Music – promocija Love Hunters

U čast Svetskog dana muzike, Metropolis Music je sa ponosom predstavio novo izdanje, prvi zvanični “Best of” album jednog od najznačajnijih bendova domaće alternativne scene – LOVE HUNTERS. Članovi benda i frontmen  Milan Mumin, kao i legendarni Vlada Džet, muzičar i radijski voditelj i Olga Kepčija, urednica izdanja, govorili su o aktuelnom izdanju i planovima za 2017, u kojoj Love Hunters slave 35 godina postojanja benda. Promociju albuma Love Hunters su zaokružili mini koncertom, na radost velikog broja okupljenih novinara, gostiju i prijatelja kuće.

Metropolis Music - promocija Konzilium
Metropolis Music – promocija Konzilium

Večernji program proslave Svetskog dana muzike počeo je u  21h, kada je u Muzičkoj kući Metropolis  premijerno nastupio jazz sastav KONZILIUM, čiji je album “Vizita” objavljen pod etiketom “Metropolis Jazz”.

Izvor: saopštenje za medije

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!