Mini sajam Dani turizma Crne Gore u petak 30.06. u 17h u Ušću
Mini sajam Dani turizma Crne Gore u petak 30.06. u 17h u Ušću

Na otvaranju mini sajma Dani turizma Crne Gore u petak 30.06. u 17h u Ušću, sa horom Čarolija pevaće i božanstvena mlada Katarina Radulović iz Podgorice.

Katarina Radulović
Katarina Radulović

Ova talentovana i šarmantna dvanaestogodišnja devojčica iz Crne Gore koja oduševljava glasom ali i scenskim nastupom publiku Pinkovih zvezdica je specijalni gost ove manifestacije koju organizuje Ušće u saradnji sa Ambasadom Crne Gore, Nacionalnom organizacijom Crne Gore i Color Media Communications – Sajam pod nazivom “Montenegro zove tebe u UŠĆE“ traje 30. 06. i 01.07. na glavnom trgu u prizemlju.

Povodom gostovanja u UŠĆU Katarina kaže: “Muzika je moj hobi kao i novinarstvo. Tačnije, novinar- saradnik sam u dečijoj emisiji “Pčelica” koja se emituje u Crnoj Gori. Sve to mi je zanimljivo jer volim da sam povezana sa ljudima tj. decom bilo pesmom ili voditeljskim poslom. A lepoj Marijani bi radije otela neku od haljina”  dodaje ova prava dečija zvezdica iz Podgorice.

Pored ove muzičke poslastice – svi posetioci Ušća, tržnog centra koji je omiljeno mesto za šoping i nezaboravne trenutke koje nudi sve najbolje na jednom mestu, biće u prilici da se upoznaju sa aktuelnom turističkom ponudom Crne Gore. Planiran je bogat dvodnevni program, u okviru kojeg će, između ostalog, nastupiti Leontina Vukomanović i hor Čarolija od oko 40 dece, a biće organizovan i zanimljivi program animacije za najmlađe posetioce (bojenje lica, klovn, kutak za decu) i aktivacije za porodice.

Direktorica Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Željka Radak Kukavičić obratiće se posetiocima u petak, 30. juna u 17,00 sati.

U okviru ove manifestacije svoju ponudu predstaviće i nacionalni avio prevoznik Montenegro Airlines, kompanije „Plantaže“ i „M tel“, kao i  luksuzno turističko naselje „Lustica Bay“.

„Plantaže“ www.plantaze.com će u toku trajanja ove manifestacije ima 2 akcije za posetioce; Kako su to Dani turizma Crne Gore, a Plantaže imaju sjajne Vinske ture koje sad već predstavljaju nezaobilaznu turističku atrakciju – tokom mini sajma Montenegro zove tebe u Ušće – Plantaže će odobravati 50% popusta na sve pakete iz Vinske ture.

Druga akcija Plantaža će se odnositi na sva premium vina u toku trajanja akcije u IDEA marketu u Ušće shopping centru koja će biti na popustu do 30%, a svi koji kupe neko od premium vina Plantaža dobiće i prigodan poklon na njihovom promo štandu na glavnom trgu u prizemlju Ušća.

Radno vreme mini sajma je od 10-22h.

Petak 30.06.2017.

12:00 – 14:00h face painting

16:30h – zvanično otvaranje, pozdravni govor direktorice NTO CG Zeljka Radak Kukavicic

16: 45 – 18:00h  – Leontina i dečiji hor Carolija, specijalni gost Katarina Radulović

19:00 – 21:30h – animator za decu – klovn

Subota 01.07.2017.

12:00 – 14:00 h – face painting

14:00 – 15:00 h – animator za decu – klovn

18:00 -20:00 h – animator za decu – klovn

Saopštenje za medije: Vanja Kovačev

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!