Mlade poljoprivrednice na Staroj planini - Recepti i Kuvar online
Mlade poljoprivrednice na Staroj planini - Image courtesy of [by Gualberto107] at FreeDigitalPhotos.net - Recepti i Kuvar online

Plusonline: Mlade poljoprivrednice iz Centralne Evrope na Staroj planini – “I mi smo farmeri”

“Mlade poljoprivrednice centralne Evrope okupljaju se po prvi put da uče i razmene iskustva, od 29. avgusta do 2. septembra u Visoškoj Ržani.”

Izvor: www.plusonline.rs

Mlade poljoprivrednice na Staroj planini - Recepti i Kuvar online
Mlade poljoprivrednice na Staroj planini – Image courtesy of [by Gualberto107] at FreeDigitalPhotos.net – Recepti i Kuvar online

Mlade poljoprivrednice iz Centralne Evrope, njih 25 iz Bosne, Hrvatske, Češke, Mađarske, Italije, Makedonije, Crne Gore i Srbije, provešće 5 dana (od 29.08. – 02.09.2015) na Staroj planini u blizini Pirota, Srbija. Njima će biti predstavljena serija prezentacija i radionica sa ciljem da se razmene svoja iskustva stečena u praksi.

Glavna tema događaja je nazvana “Zadruge”, u toku koga će biti predstavljena namera i istakne veoma važna uloga poljoprivrednica u prelasku sa uobičajene (konvencionalne) na održivu poljoprivrednu proizvodnju.

Osim toga, akcenat će biti i na umrežavanju u zadruge radi razmene iskustava i pomoći a radi osnaživanja kompletne zadružne zajednice, kao i pojedinaca koji i čine zadrugu.

Mlade poljoprivrednice i njihovo okupljane podržao je Central European Initiative (CEI) Cooperation Fund (www.cei.int). U organizaciji događaja učestvovalo je i udruženje AMA – Centar za negu čoveka i prirode.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Vesti, kliknite na link: VESTI.

Ne propustite nijedan receptRecepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!