Musaka sa kupusom – Ivana Pešić

Musaka sa kupusom – Ivana Pešić

Musaka sa kupusom – probajte malo drugačiju musaku.

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Musaka sa kupusom – Ivana Pešić

  • 1 glavica kupusa
  • 2 glavice crnog luka
  • 300 g sampinjona
  • 200 ml pavlake za kuvanje
  • 2 jajeta
  • 1 casa jogurta
  • ulje
  • so
  • biber
  1. Crni luk sitno iseckati i proprziti na ulju. Kada luk omeksa dodati iseckan kupus,posoliti i pobiberiti po ukusu. Dinstati 15-ak minuta.
  2. Sampinjone iseci na listice i prziti dok ne uvri tecnost koju su pustile pecurke.Zatim zaciniti po ukusu i dodati pavlaku za kuvanje.
  3. U vatrostalnu posudu sipati polovinu pripremljenog kupusa, zatim prekriti pecurkama, a preko njih staviti drugu polovinu kupusa. Umutiti jaja i jogurt pa preliti musaku. Peci na 200 stepeni oko 30 minuta.

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Musaka sa kupusom – Ivana Pešić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.