Na klopi kod poznatih - Branko Bane Vidaković | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas?
Branko Bane Vidaković - Na klopi kod poznatih - Recepti i Kuvar online

Branko Bane Vidaković, poznati glumac, spremaće sarmice po receptu njegove bake! Uživajte uz duhovitog Baneta Vidakovića i pogledajte kako se on snasao u ovoj ulozi! “Na klopi kod poznatih”, epizoda 04, Redline produkcija, 2013. godine.

Izvod iz emisije “Na klopi kod poznatih” – gost Branko Bane Vidaković

Branko Bane Vidaković - Na klopi kod poznatih - Recepti i Kuvar online
Branko Bane Vidaković – Na klopi kod poznatih – Recepti i Kuvar online

Branko Bane Vidaković: Moj specijalitet, odnosno, jelo koje ja, iskreno rečeno, najviše volim da jedem, ne baš toliko da ga spremam… ali, hajde… se zove: Sarmica od zelja, ili blitve, zavisi šta nađete… Sa pavlakom, ili tako nečim, šta volite… kiselo mleko može, razne stvari… Mislim da ćemo ja i naš kuvar, napraviti sarmicu od blitve, sa pavlakom i zapečenim… videćete…

– Može ovako – može onako?

Branko Bane Vidaković: Jeste!

– A čije je to jelo?

Branko Bane Vidaković: Pa, ja ne znam tačno… Sarmice od zelja bi trebalo da su na ovim prostorima, ovaj, autohtone, što bi rekli, kao i sve sarme što su. Ali… Ja sam voleo kako to radi moja baka, kako ih pravi moja baka. I posle sam, kad sam porastao, jeo u Klubu književnika u Beogradu, jako lepe sarmice od zelja, u onom starom Klubu književnika… čuvenom. I zapamtio i… eto, to mi je jedno od omiljenih jela.

Zahvaljujući saradnji sa Redline produkcijom pogledajte celu emisiju „Na klopi kod poznatih“ – emisija 04 – gost Branko Bane Vidaković, glumac.