Na klopi kod poznatih – gost Milenko Pavlov

Poznati glumac, veliki kulinar, večiti šaljivdžija a od skoro i Pančevac….Milenko Pavlov. Kako to izgleda kada se neko zbog ljubavi doseli u naš grad a kuva iz ljubavi, pogledajte u najnovijoj epizodi emisije „Na Klopi Kod Poznatih….“ Redline produkcija, maj 2013.

Milenko-Pavlov-na-klopi-kod-poznatih-png

Izvod iz emisije Na klopi kod poznatih – gost Milenko Pavlov:

  • Naučićete me još nešto – recimo, kako da ugostim prijatelje? Jel’ tako?

Milenko Pavlov: U prirodi! Pa, koliko sam ja video, ovo je, ove godine, prva emisija u prirodi? Na otvorenom, u eksterijeru…?

  • Jeste

Milenko Pavlov: E, pa, ne znam, ja kuvam, zaista, ja kuvam i volim da kuvam, hvala toj spravi kompjuteru, tam’ svašta piše… 🙂 Taman da ukucaš i sve ti izađu recepti… ovo – ono. Sad baš ne radim mnogo, malo sam smanjio poslednjih godinu dana poslove – namerno… Danas, pošto je priroda, nije Prvomajski uranak, nije „đurđovdan“ , što kažu neki… Ja mislim da napravim jedan lep roštilj.

  • Može.

Milenko Pavlov: Ali, pazite, znate, kad onaj u kafani kaže: „Dete, šta imaš na roštilj?“, a on kaže: „Rešetku!“.  Pa kaže: „Šta će’, turimo na rešetku?“.  E, će turimo – svašta! Svašta lepo može da se stavi…

  • Šta ćemo mi danas na tu rešetku?

Milenko Pavlov: Na rešetku, šta će’ turimo? Pa, ne znam, videćemo kad odemo negde i izaberemo šta sve može… Na roštilj može svašta da se stavi…

  • Zeleniš? Grilovano?

Milenko Pavlov: Stavićemo grilovano povrće. Će’ vidimo šta ima… Stavićemo neke batkove, recimo, pileće, ili… i pileće belo, pa onako tanko, sa roštilja… Stavićemo – šta ćemo još da stavimo? Šta sve ne može?

Zahvaljujući saradnji sa Redline produkcijom pogledajte celu emisiju „Na klopi kod poznatih“ – emisija 10 – gost Milenko Pavlov, glumac.

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Na klopi kod poznatih – gost Milenko Pavlov

Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.