BELhospice humanitarni turnir u tenisu - Milan Bošković - Recepti i Kuvar online
BELhospice humanitarni turnir u tenisu - Milan Bošković - Recepti i Kuvar online

BELhospice humanitarni turnir za terminalno obolele onkološke pacijente

Na BELhospice humanitarnom turniru u tenisu predstavnici ambasada, kompanija i poznate ličnosti donirali 270.000 dinara i podsetili zašto je bitno brinuti o terminalno obolelim onkološkim pacijentima na koje su svi zaboravili.

BELhospice, jedina dobrotvorna organizacija u Srbiji koja potpuno besplatno pruža palijativno zbrinjavanje obolelima od raka, na humanitarnom turniru u tenisu sakupila je 270.000 dinara za rad centra.

BELhospice humanitarni turnir u tenisu - Savo Milošević - Recepti i Kuvar online
BELhospice humanitarni turnir u tenisu – Savo Milošević – Recepti i Kuvar online

Na terenu su loptice razmenjivali predstavnici kompanija Honda Srbija, Pharmanova, PS Tech, KPMG, Movem, Babolat, kao i poznate ličnosti među kojima i Savo Milošević, Niggor, Milan Bošković, Aleksa Jelić.

Zahvaljujući se okupljenima, Ivana Todorović iz BELhospice centra podsetila je da su ovakve humanitarne akcije jako važne za podizanje svesti o potrebama za palijativnim zbrinjavanjem terminalno obolelih od kancera koje je u Srbiji još uvek dostupno malom broju pacijenata.

BELhospice je jedina dobrotvorna organizacija u Srbiji koja potpuno besplatno pruža palijativno zbrinjavanje onkološkim pacijentima i njihovim porodicama već 11 godina. Uspešnom radu centra doprinose lekari, medicinske sestre, psihosocijalni tim i volonteri, a pored pomoći pacijentima i njihovim porodicama, centar organizuje i redovne edukacije javnosti i volontera. Ovakav pristup istovremeno motiviše zajednicu da podrži i učestvuje u dobrotvornom radu.

Saopštenje za medije, www.belhospice.org

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Vesti, kliknite na link: VESTI.

Ne propustite nijedan receptRecepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!