Recepti i kuvar - Dodeljene nagrade za Najbolje recepte godine | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas? 1
Nagrada - Recepti i Kuvar online

Nagrada za najbolji recept nedelje ili meseca – od 15.01.2015.g. važe nova pravila za nagrađivanje za najbolje recepte nedelje ili meseca tokom 2015.godine.

Recepti i Kuvar vas nagradjuju za najbolji recept nedelje

Recepti i Kuvar online nagrađuju najbolje recept nedelje. Recept nedelje nagrađujemo sa posuđem i opremom neophodnom svakoj kuhinji!

Za najbolji recept meseca, nagrada iznenađenja – unikatna kuvarska kecelja Recepti i Kuvar online!

U konkurenciji za nagrade učestvuju svi originalni recepti, koje objavite preko naše web strane https://www.recepti-kuvar.rs/posaljite-recept-dodaj-recept/, uz obaveznu registraciju, pre toga.

recepti-i-kuvar-unikatna-kecelja

Kriterijum za ocenjivanje:

  1. kvalitet i inovativnost recepta, kao i kvalitet foto prezentacije i slika
  2. konačna ocena predstavnika žirija

Za nagrade se neće računati recepti koji su kopirani sa drugih sajtova. Dostava nagrada se vrši putem pošte. Sve nagrade će biti javno objavljene na sajtu www.recepti-kuvar.rs, kao i na društvenim mrežama.

Napomena: ukoliko za najbolji recept bude izabran recept koji je postavio Recepti i Kuvar online, nagrada neće biti dodeljivana.

Vaši Recepti i Kuvar online team

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!