Nagrada Turistički cvet - GLASAJTE ZA TESTIVAL!
Nagrada Turistički cvet - GLASAJTE ZA TESTIVAL!

Festival TESTIVAL je nominovan za Turistički cvet, nagradu, koju svake godine dodeljuje Turistička organizacija Srbije. TESTIVAL je nominovan u 2. kategoriji – Turistička manifestacija.

GLASAJTE ZA TESTIVAL, klikom na ovaj link >>>

Nagrada Turistički cvet - GLASAJTE ZA TESTIVAL!
Nagrada Turistički cvet – GLASAJTE ZA TESTIVAL!

Onlajn glasanje za “Turistički cvet”

Pre nego što konačnu odluku o dobitnicima ovogodišnjeg priznanja „Turistički cvet“ donese petočlani stručni žiri, o kandidatima će moći da se izjasne i onlajn glasači.

Nakon što je završena prijava za dodelu ove najprestižnije nagrade u oblasti turizma koju dodeljuje Turistička organizacija Srbije, svi pristigli kandidati, razvrstani u pet kategorija, uz opise koje su predlagači dostavili, naći će se pred sudom onlajn publike. Od 05. do 19. novembra, svaki posetilac sajta https://turistickicvet.rs/ moći će da da glas za svog favorita u oblasti turističke organizacije, receptivne turističke agencije, manifestacije, smeštajnog objekta, odnosno hotela, najuspšenije organizacije ili pojedinca.

Po isteku vremena predviđenog za glasanje, glasovi onlajn publike se sabiraju i u ukupnom zbiru, uvažavaju se kao šesti glas žirija.

Posle godine pauze u kojoj zbog pandemije nagrada „Turistički cvet“ nije dodeljena, na konkurs se ove godine javilo više od 70 kandidata. Želja da se pokaže ostvareno i potreba zaposlenih u turizmu, kao i turističke privrede, da svoje rezultate uporede sa drugima, daje nadu da je najteža faza iza nas i da će „postkovid“ period doneti bezbrižnije turističke dane.

Konačnu odluku o dobitnicima nagrade „Turistički cvet“ Turistička organizacija Srbije saopštiće na svečanoj dodeli sredinom decembra.

#TESTIVAL

Izvor: Turistička organizacija Srbije, Festival TESTIVAL

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!