Nagrada za METRO vino - Cavanza na prestižnom internacionalnom takmičenju
Nagrada za METRO vino - Cavanza na prestižnom internacionalnom takmičenju

Nova medalja za vino Cavanza

Na jednom od najprestižnijih vinskih takmičenja International Wine Challenge (IWC) METRO vino – Cavanza, osvojila je prestižne nagrade. Bronzane medalje zasluženo su osvojila vina Cabernet Sauvignon i Chardonnay iz Čileanske vinarije Santa Rita. Naši dobitnici medalja dolaze iz dva vinska regiona Čilea. Cabernet Sauvignon dolazi iz Rapel Valley regiona, dok Chardonnay stiže iz Aconcagua regiona.

“Cavanza” se inače proizvodi u sedam vinskih dolina u Čileu i nudi sjajan izbor prvoklasnih roze, crvenih i belih vina, koje možete pronaći samo u distributivnim centrima METRO Cash & Carry.

METRO tim specijalista i somelijera, već devet godina, pomno proučavajući vinske regije, bira Vino godine, s ciljem da kupcima ponudi novo ekskluzivno vino po najboljoj ceni. Pažljivim procesom selekcije internacionalni eksperti za vino iz METRO-a izabrali su čileansku „Cavanza“ vinarije Santa Rita za vino 2016. godine.

IWC je jedno od takmičenja sa najdužom tradicijom na svetu koja traje više od tri decenije, i predstavlja garanciju kvaliteta nagrađenih vina i odličnu preporuku za ljubitelje vina širom sveta.

Izvor: saopštenje za medije METRO Cash & Carry Srbija

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!