Nagrada - Recepti & Kuvar vas nagrađuju za najbolji recept nedelje ili meseca tokom 2015. | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas? 3
Nagrade za najbolje recepte

Nagrade za najbolje recepte meseca – od 01.04.2015.g. važe nova pravila za nagrađivanje za najbolje recepte tokom 2015.godine. Ukida se nagrada za najbolji recept nedelje, a povećava se nagradni fond za najbolji recept meseca.

Za najbolji recept meseca, nagrade su unikatna kuvarska kecelja Recepti & Kuvar online, kao i sokovnik!

U konkurenciji za nagrade učestvuju svi originalni recepti, koje objavite preko naše web strane https://www.recepti-kuvar.rs/posaljite-recept-dodaj-recept/, uz obaveznu registraciju, pre toga.

Nagrade za najbolje recepte
Nagrade za najbolje recepte

 

Image courtesy of [by John Kasawa] at FreeDigitalPhotos.net
Image courtesy of [by John Kasawa] at FreeDigitalPhotos.net

Kriterijum za ocenjivanje:

  1. kvalitet i inovativnost recepta, kao i kvalitet foto prezentacije i slika
  2. konačna ocena predstavnika žirija

Za nagrade za najbolje recepte meseca se neće računati recepti koji su kopirani sa drugih sajtova. Dostava nagrada se vrši putem pošte. Sve nagrade će biti javno objavljene na sajtu www.recepti-kuvar.rs, kao i na društvenim mrežama.

Napomena: ukoliko za najbolji recept bude izabran recept koji je postavio Recepti & Kuvar, nagrada neće biti dodeljivana.

Vaši Recepti & Kuvar

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Vesti, kliknite na link: VESTI.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!