Intervju sa... Branko Đaković, Tomato Tomato Communications | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas? 2
Branko Djakovic Tomato Tomato Communications

Najava za intervju sa Brankom Đakovićem, Tomato Tomato Communications

U ponedeljak 03.11.2014. objavljujemo Intervju sa… Branko Đaković, Tomato Tomato Communications. Branko-Djakovic-Tomato-Tomato-Communications

Branko Đaković je direktor Tomato Tomato Communication i konsultant sa pozamašnim iskustvom u IT sektoru u SAD, Kanadi, Holandiji, Nemačkoj, Italiji…, i osnivač je i brojnih časopisa u Velikog Britaniji. Branko Đaković trenutno sarađuje s velikim brojem vodećih međunarodnih kompanija iz raznih oblasti i radi na osposobljavanju profesionalaca, timova i čitavih organizacija. 

“Naše preporuke su varljivo jednostavne – posvetite se srčano onome što radite, vežbajte, vežbajte i vežbajte…”

“Jesti ove nedelje Dim sum u Chinatownu u Londonu a zatim sledeće nedelje sjajnu jagnjetinu sa dunjama u Maroku, probati četiri vrste humusa u četiri različite zemlje bliskog istoka unutar nedelju dana, ima li išta zanimljivije?”

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Vesti, kliknite na link: VESTI.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!