Najava za intervju sa Brankom Đakovićem

Najava za intervju sa Brankom Đakovićem, Tomato Tomato Communications

U ponedeljak 03.11.2014. objavljujemo Intervju sa… Branko Đaković, Tomato Tomato Communications. Branko-Djakovic-Tomato-Tomato-Communications

Branko Đaković je direktor Tomato Tomato Communication i konsultant sa pozamašnim iskustvom u IT sektoru u SAD, Kanadi, Holandiji, Nemačkoj, Italiji…, i osnivač je i brojnih časopisa u Velikog Britaniji. Branko Đaković trenutno sarađuje s velikim brojem vodećih međunarodnih kompanija iz raznih oblasti i radi na osposobljavanju profesionalaca, timova i čitavih organizacija. 

„Naše preporuke su varljivo jednostavne – posvetite se srčano onome što radite, vežbajte, vežbajte i vežbajte…“

„Jesti ove nedelje Dim sum u Chinatownu u Londonu a zatim sledeće nedelje sjajnu jagnjetinu sa dunjama u Maroku, probati četiri vrste humusa u četiri različite zemlje bliskog istoka unutar nedelju dana, ima li išta zanimljivije?“

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Vesti, kliknite na link: VESTI.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Najava za intervju sa Brankom Đakovićem

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.