Najbolja domaća pita od Topole do Beograda - foto Miodrag Ilić
Najbolja domaća pita od Topole do Beograda - foto Miodrag Ilić

WiFi pita, savijača, najbolja domaća pita od Topole do Beograda, a majstor za proizvodnju, zna se: Dejan Ilić, kulinarski šef is Topole i karving majstor.

Posle godina međunarodnih uspeha na karving prvenstvima, bivši profesionalni sportista, odbojkaš, sa prirodnim takmičarskim duhom, rešio je da se oproba u pripremi i dostavi hrane za specijalne događaje.  Brojna takmičenja i brojne medalje potvrda su da je Dejan Ilić uspeo da sjedini sportski duh, želju za uspehom, talenat, ljubav, posvećenost i upornost, koja je nužno potrebna za kvalitetnu i unikatnu pripremu hrane, koja izgleda kao umetničko delo.

Tako je nastala i najbolja domaća pita koju ponosno distribuira od Topole do Beograda, prema zahtevima kupaca. Oni koji ga prate preko društvenih mreža, poznat im je njegov nalog na Instagramu @deki_catering, kao i na Fejsbuku dekicatering. Preko ovih naloga Dejan objavljuje fotografije svojih umetničkih kreacija, a za one koji vole web prezentacije, Dejanov sajt se nalazi na URL adresi: http://dekiketering.com.

WiFi pita iliti domaća savijača, tj. najbolja domaća pita u Dejanovoj kreaciji, nastala je za Festival Testival #1. A na Festivalu Testival #2, imao je prezentaciju: Kako se piprema najbolja domaća pita?

Dejanove pite su probali mnogi, i stari i mladi i svi su ostali zatečeni frekvencijom dobrog ukusa!

Ako ga kontaktirate, najbolja domaća pita dolazi kod vas, a izbor je sledeći: sa sirom, sirom i blitvom, mesom, krompirom, kupusom, pečurkama, povrćem (vegetarijanska), prazilukom. Uskoro će u ponudi biti i slatka domaća pita sa jabukama, bundevom i višnjom.

Dejan Ilić, šef i karving majstor, nosilac je dve zlatne i jedne srebrne medalje na takmičenju u karvingu 2014 u Istambulu. Posebno mu je draga zlatna medalja koju je osvojio u timskom takmičenju sa takmičarem iz Malezije, Mohd Yusof Yaakobom. U Luksemburgu, na Svetskom kupu, kao jedini predstavnik Srbije u individualnoj konkurenciji, osvojio je srebrnu medalju, što je i prva medalja za Srbiju u karvingu na jednom tako velikom takmičenju.

Najbolja domaća pita stiže na vašu adresu frekvencijom dobrog ukusa!

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!