Najbolji recept 1. nedelje novembra 2014.

Najbolji recept 1. nedelje novembra 2014. je: Đuveč sa batacimaIvana Pešić

Rang lista recepata 1. nedelje novembra 2014:

Broj poseta svim objavljenim receptima na sajtu www.recepti-kuvar.rs za prvu nedelju novembra 2014. (prilikom pregleda 11.11.2014.):

1Đuveč sa batacima – Ivana Pešić183
2Projice sa maslinama – Zuzana Grnja156
3Salata sa makaronama – Ivana Pešić151
4Domaći toblerone – Zuzana Grnja151
5Palačinke iz rerne – Zuzana Grnja146
6Krem kocke sa bananama – Ivana Pešić125
7Krem salata – Ivana Pešić119
8Pileći komadići iz rerne – Ivana Pešić116
9Pizza puzići – Ivana Pešić109
10Višnja torta – Zuzana Grnja103
11Piletina u marinadi – Ivana Pešić103
12Lagane makarone – Ivana Pešić99
13Piletina sa prazilukom – Ivana Pešić91
14Palenta sa šampinjonima i sosom – Zuzana Grnja80
15Slana rođendanska torta – Kristina Gaspar80
16Junetina u sosu – Zuzana Grnja78
17Neobična pita – Marija Mirković73
18Šargarepice – Zuzana Grnja72
19Karfiol sa pršutom – Zuzana Grnja71
20Sočni trouglovi – Ivana Pešić70
21Voćne galete – Zuzana Grnja53
22Baklava sa čokoladom i orasima – Ivana Pešić52
23Pileća jetra u pikantnom sosu – Zuzana Grnja37
24Pikantni praziluk sa viršlama – Ivana Pešić35
25Punjeni šampinjoni – Ivana Pešić35
26Gulaš iz rerne – Ivana Pešić34
27Šlag torta sa jagodama – Ivana Pešić30
28Voćna poslastica – Ivana Pešić29
29Smuđ sa povrćem – Zuzana Grnja13

Đuveč sa batacima – Ivana Pešić

Đuveč sa batacima – super ručak!

Đuveč sa batacima - Ivana Pesić - Recepti i Kuvar online
Đuveč sa batacima – Ivana Pesić – Recepti i Kuvar online

Sastojci

  • 2 bataka sa karabatacima
  • 2 glavice crnog luka
  • 2 paprike
  • 2 paradajza
  • 3 krompira
  • 1 solja pirinca
  • mlevena paprika
  • biber
  • ulje
  • suvi biljni začin

Priprema

Korak 1

Meso skuvati,izvaditi iz vode a vodu sacuvati. Na ulju prziti sitno seckan crni luk,dodati paprike i dinstati uz dolivanje vode u kojoj se meso kuvalo. Zatim dodati oljusten i sitno iseckan paradajz,mesavinu zacina,biber,alevu papriku,krompir i obaren pirinac. U vatrostalni sud staviti batake a izmedju njih sipati pripremljeno povrce. Naliti vodom u kojoj se meso kuvalo i peci 35 minuta na 180 stepeni.

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Najbolji recept 1. nedelje novembra 2014.

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.