Najbolji recept 2. nedelje novembra 2014.

60

Dobijajte najnovije informacije direktno na vaš uređaj u realnom vremenu, prijavite se odmah!

Najbolji recept 2. nedelje novembra 2014. je: Čokoladna torta sa rozen koricamaSlađana Šćekić

Rang lista recepata 2. nedelje novembra 2014:

Broj poseta svim objavljenim receptima na sajtu www.recepti-kuvar.rs za drugu nedelju novembra 2014. (prilikom pregleda 18.11.2014.):

1 Čokoladna torta sa rozen koricama – Slađana Šćekić 331
2 Oblande sa kikirikijem – Zuzana Grnja 191
3 Neobična musaka – Ivana Pešić 119
4 Rolada sa mesom i jajima – Zuzana Grnja 91
5 Štrudla sa čokoladom i džemom – Slađana Šćekić 91
6 Rozen torta sa bundevom – Zuzana Grnja 89
7 Tašci sa orasima – Zuzana Grnja 82
8 Kikiriki-medene praline – Slađana Šćekić 82
9 Štapići sa kačkavaljem – Zuzana Grnja 78
10 Piletina a la dibari – Ivana Pešić 73
11 Salata sa tunjevinom – Ivana Pešić 64
12 Poslastica sa malinama – Zuzana Grnja 63
13 Spanać kocke – Ivana Pešić 56
14 Prokelj sa slaninom – Zuzana Grnja 55
15 Princes krofne sa šlagom i jagodama – Zuzana Grnja 51
16 Pica cvet – Ivana Pešić 45
17 Torta od šljiva – Zuzana Grnja 44
18 Kupus salata sa domaćim kulenom – Zuzana Grnja 44
19 Kolači sa suvim šljivama i medom – Marija Mirković 42
20 Šarena salata – Sandra Avtovska 37
21 Punjeni mafini – Ivana Pešić 36
22 Gibanica od lomljenih kora – Kristina Gašpar 32
23 Sarmice sa mesom i kajmakom – Zuzana Grnja 28
24 Rolnice od omleta i kobasice – Marija Mirković 22
25 Posno sočivo sa paprikom – Kristina Gašpar 15

Čokoladna torta sa rozen koricama – Slađana Šćek

Čokoladna torta sa rozen koricama – torta je predivna veoma se brzo spremi…što odgovara svakoj domaćici!

Čokoladna torta sa rozen koricama - Slađanja Šćekić - Recepti i Kuvar online
Čokoladna torta sa rozen koricama – Slađanja Šćekić – Recepti i Kuvar online

Sastojci

  • pakovanje rozen korica
  • 4 pudinga od čokolade
  • 1 litar mleka
  • 12 kašika šećera (kuvati na pari) dodati 200g.čokolade
  • 250 gr margarina
  • 150 gr mlevenog i prepečenog lešnika
  • 100 gr čokolade
  • 4 kašike ulja

Priprema

Korak 1

Kada se čokolada istopi dodati 250gr margarina ili putera (u vrelo) i 150 gr mlevenog i prepečenog lešnika.

Korak 2

Ohlađeni fil dobro izmiksovati.

Korak 3

Filovati korice – odozgo istopiti 100 gr čokolade sa 4 kašike ulja pa preliti po torti.

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Dobijajte najnovije informacije direktno na vaš uređaj u realnom vremenu, prijavite se odmah!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More