Najbolji recept 3. nedelje oktobra 2014.

Najbolji recept 3. nedelje oktobra 2014. je: Salata od karfiolaMarija Mirković

Rang lista recepata 3. nedelje oktobra 2014:

Broj pregleda, objavljenih recepata na sajtu www.recepti-kuvar.rs (prilikom pregleda 29.10.2014.):

1Salata od karfiola – Marija Mirković62
2Zeleni cvet – Zuzana Grnja45
3Chicago Style Deep Dish Pizza – Recepti & Kuvar44
4ČOKO-KOKOS – Sandra Avtovska39
5Rigatoni na drugi način – Zuzana Grnja39
6Pirinač sa kobasicom Chorizo – Recepti & Kuvar26
7Srca sa malinom – Marija Mirković14

Salata od karfiola – Marija Mirković

Salata od krafiola – brzo se sprema i brzo pojede.

Salata od krafiola - Marija Mirković - Recepti i Kuvar online
Salata od krafiola – Marija Mirković – Recepti i Kuvar online

Sastojci

  • 500 gr karfiola
  • 2 šargarepe
  • 1 kašika senfa
  • 100 gr majoneza
  • so, peršun, tucana paprika

Priprema

Korak 1

Obariti karfiol. Šargarepu iseći na kolutove i skuvati. Izmešati majonez i senf dobro umešati u povrće. Posoliti po ukusu, posuti peršunom I tucanom paprikom.

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Najbolji recept 3. nedelje oktobra 2014.

Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.