Najbolji recept 4. nedelje februara 2015.

Najbolji recept 4. nedelje februara 2015. je: Korpice od krastavaca – Ljiljana Stanković

 Tamara NikolićŽiri, čiji je predsednik Tamara Nikolić, odlučio je da je najbolji recept 4. nedelje februara: Korpice od krastavaca, naše saradnice Ljiljane Stanković.

Korpice od krastavaca – Ljiljana Stanković

Korpice od krastavaca – malo drugačija salata od krastavaca.

Korpice od krastavaca - Ljiljana Stanković - Recepti i Kuvar online

Sastojci

  • 6 mladih krastavaca
  • 200 gr. sira
  • 1 pavlaka
  • 200gr. salame
  • 100 gr. majoneza
  • malo soli

Priprema

Korak 1

Krastavcima odseći vrhove pa ljuštiti po dužini svaki drugi red.Iseći ih do debljine dva prsta. Kolutove krastavaca pažljivo izdubiti.

Korak 2

Pomešati sir, pavlaku , majonez i salamu.

Korak 3

Po želji malo posoliti krastavce i puniti ih smesom. Ukrasiti po ukusu.

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Najbolji recept 4. nedelje februara 2015.

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.