Sok od lubenice i jagoda - Recepti i Kuvar online
Sok od lubenice i jagoda – Recepti i Kuvar online

Najbolji recept 4. nedelje jula 2014. je: Sok od lubenice i jagoda. Rezultat koji je recept postigao (prilikom poređenja 29.07.2014.) je sledeći: 892 pregleda na Facebook, 2 like na Facebook, 31 interakciju na Facebook, i 111 pregleda na www.recepti-kuvar.rs.

Sok od lubenice i jagoda

Izuzetno osvežavajući sok od lubenice i jagoda, uz dodatak kokosove vode (soka), za vaših 5 minuta osveženja u toku napornog dana. Kokosovu vodu (ili sok), možete pronaći u prodavnicama zdrave hrane.

Sok od lubenice i jagoda - Recepti & Kuvar online
Sok od lubenice i jagoda – Recepti & Kuvar online

Sastojci

  • lubenica, isečena, 2 šolje
  • jagode, smrznute, 5 komada
  • kokosov sok, 1/2 šolje
  • listovi svežeg bosiljka
  • listovi sveže mente

Priprema

Korak 1

Lubenicu isečenu na kocke, smrznute jagode i kokosov sok, ubacite u blender. Dodajte par listova svežeg bosiljka i sveže mente. Procesirajte dok ne dobijete ujednačenu masu.

Korak 2

Sok poslužite ohlađen, ukrašen sa jagodom i kockom lubenice.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!