Letnja torta sa kupinama i kajsijama - Snežana Knežević - Recepti i Kuvar online
Letnja torta sa kupinama i kajsijama - Snežana Knežević - Recepti i Kuvar online

Tokom meseca avgusta bio je konkurs na zadatu temu najbolja poslastica, kao deo našeg standardnog izbora za najbolji recept meseca avgusta. 

U saradnji sa Vulkan izdavaštvom za najbolji recept meseca avgusta, na zadatu temu najbolja poslastica poklanjamo knjigu Džejmi Oliver i Food Tube predstavljaju Poslastice, Kapkejk Džema, 50 recepata za senzacionalne deserte, Vulkan izdavaštvo.

Za najbolji recept meseca avgusta poklon knjiga Poslastice, Kapkejk Džema - Vulkan izdavaštvo - print screen
Za najbolji recept meseca avgusta poklon knjiga Poslastice, Kapkejk Džema – Vulkan izdavaštvo – print screen

U 00:00 h, 01.09.2016. izvršili smo uvid u broj pregleda svih postavljenih recepata koji su ispunjavali uslove za učestvovanje u konkursu za najbolju poslasticu.

Najbolja poslastica i najbolji recept meseca avgusta je: Letnja torta sa kupinama i kajsijama, autora Snežane Knežević sa ukupnih 449 pregleda tokom meseca avgusta.

Čestitamo Snežani Knežević na lepom i korisnom poklonu, kao i svima koji su poslali svoje recepte.

U saradnji sa Vulkan izdavaštvom za najbolji recept meseca septembra, na zadatu temu najbolji recept italijanske kuhinje poklanjamo knjigu Džejmi Oliver i Food Tube predstavljaju Ukusi Italije, Đenaro Kontaldo, 50 fenomenalnih sezonskih recepata, Vulkan izdavaštvo.

Ovaj sjajni priručnik sadrži 50 recepata za omiljenu italijansku, a to je, naravno, testenina! Testenina je osnova italijanske kuhinje i većina tradicionalnih italijanskih porodica konzumira je bar jednom dnevno.

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!