Dodeljena nagrada za najbolji recept meseca marta 2014.

Sa malim zakašnjenjem, dodeljena je nagrada za najbolji recept meseca marta 2014. Za lepe stvari se kaže, da „nikad nije kasno“.

Dobitnik nagrade za najbolji recept meseca marta 2014 je Milan Mijović, za poslati recept Teleći kotlet Orlov. Milan Mijović je kuvar – saradnik, čiji su poslati recepti uvek među najbolje ocenjenim.

Nagrada iznenađenja, za najbolji recept meseca marta je: set noževa, sa antibakterijskom podlogom za sečenje.

Nagrada za najbolji recept meseca marta - Recepti i Kuvar online

Nadamo se da će vredna i korisna nagrada pomoći Milanu da bude još kreativniji u kreiranju i slanju novih predloga za najbolje recepte meseca, i najbolje recepte nedelje.

Konkurs za najbolji recept meseca i najbolji recept nedelje, stalno je otvoren, a vaše originalne recepte može slati, ako ste registrovani član.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Vesti, kliknite na link: VESTI.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku,pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Dodeljena nagrada za najbolji recept meseca marta 2014.

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.