Dodeljena nagrada za najbolji recept meseca marta 2014. | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas?

Sa malim zakašnjenjem, dodeljena je nagrada za najbolji recept meseca marta 2014. Za lepe stvari se kaže, da “nikad nije kasno”.

Dobitnik nagrade za najbolji recept meseca marta 2014 je Milan Mijović, za poslati recept Teleći kotlet Orlov. Milan Mijović je kuvar – saradnik, čiji su poslati recepti uvek među najbolje ocenjenim.

Nagrada iznenađenja, za najbolji recept meseca marta je: set noževa, sa antibakterijskom podlogom za sečenje.

Nagrada za najbolji recept meseca marta - Recepti i Kuvar online

Nadamo se da će vredna i korisna nagrada pomoći Milanu da bude još kreativniji u kreiranju i slanju novih predloga za najbolje recepte meseca, i najbolje recepte nedelje.

Konkurs za najbolji recept meseca i najbolji recept nedelje, stalno je otvoren, a vaše originalne recepte može slati, ako ste registrovani član.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Vesti, kliknite na link: VESTI.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku,pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!