Najbolji recept meseca septembra 2014.

Najbolji recept meseca septembra 2014. je: Pica cvetMarija Mirković

Rang lista recepata u septembru 2014:

Broj pregleda, objavljenih recepata na sajtu www.recepti-kuvar.rs, za mesec septembar 2014 (prilikom pregleda 01.10.2014.):

1Pica cvet – Marija Mirković313
2Greta Garbo torta – Marija Mirković303
3Brze kiflice – Sandra Avtovska216
4Pogača sa margarinom – Marijana Budimirović191
5Bakin grašak – Ivana Buzurović144
6Lenja pita sa jabukama – Ana Vuletić127
7Trio fantastiko – Ivana Pešić127
8Cimet pogača – Marija Mirković118
9Rolnice sa šunkom i kačkavaljem – Marijana Budimirović111
10Marinirane tikvice – Marijana Budimirović106
11Pita sa jabukama – Sandra Avtovska102
12Brza pica bez testa – Ivana Pešić100
13Mančmelou kocke – Ana Vuletić100
14Brza pica bez testa – Ivana Pešić99
15“Smuti pa prospi“ kolač za “Google“ domaćice 🙂 – Marijana Jordanov94
16Musaka sa bešamelom – Ivana Buzurović92
17Saher torta recept – Recepti & Kuvar86
18Tulumbe recept – Recepti & Kuvar86
19Piletina sa povrćem i integralnim nudlama – Recepti & Kuvar82
20Krempite sa pudingom – Ana Vuletić80
21Posno predjelo – 7 vrsta – Marijana Budimirović79
22Bakin kolač sa višnjama – Sandra Avtovska74
23Gambori sa pelatom – Ivana Buzurović70
24Grenadir marš – Ivana Pešić69
25Pancerote – Ivana Pešić69
26Pileća krilca sa medom – Ivana Buzurović67
27Čokoladni sufle – Ivana Buzurović63
28Baklava – Sandra Avtovska63
29Mleveno meso sa povrćem u umaku – Ivana Pešić58
30Morska riblja čorba – Ana Vuletić58
31Pužići sa džemom – Ivana Pešić57
32Pužići sa džemom – Ivana Pešić56
33Pletenice sa džemom – Sadra Stojiljković Cvetković54
34Šarena salata – Ivana Pešić53
35Norveški špageti – Ivana Buzurović53
36Šarena salata – Ivana Pešić52
37Tart od jabuka – Miloš Petrović51
38Torta Japanski vetar – Ljijana Buzurović50
39Argentinska piletina – Ivana Pešić50
40Ledene puding kocke – Sandra Stojiljković Cvetković46
41Sendvič sa tunjevinom – Ivana Buzurović45
42Kornet pogača – Ivana Pešić40
43Šareni jafa rolat – Sandra Stojiljković Cvetković40
44Starinske kocke sa sirom – Sandra Stojiljković Cvetković38
45Plitki kolač od jabuka – Marija Mirković35
46Letnja salata – Recepti & Kuvar online34
47Keksići sa šarenim mrvicama – Ivana Pešić34
48Palačinke sa sladoledom – Marijana Budimirović34
49Čorba sa dimljenom piletinom – Marijana Budimirović33
50Ruska salata – Ana Vuletić31
51Paprikaš od bukovača – Ivana Pešić29
52Maline u čaši sa sladoledom – Marijana Budimirović29
53Keks torta – Ivana Pešić28
54Pohovana soja – Ivana Pešić27
55Omlet sa spanaćem – Recepti & Kuvar25
56Džem vetrenjače – Sandra Stojiljković Cvetković18

Pica cvet – Marija Mirković

Pica cvet – zanimljiva pica.

Pica cvet - Marija Mirković
Pica cvet – Marija Mirković

Sastojci

  • Testo:
  • 500 gr brašna
  • 200 ml vode
  • 20 gr kvasca
  • malo soli, malo šećera
  • Fil:
  • 4 viršle
  • Pola tikvice
  • 100 gr šunke
  • malo kečapa, malo origana
  • rendani kačkavalj

Priprema

Korak 1

Od navedenih sastojaka napraviti testo, ostaviti da naraste. Testo razvući u krug, veličina kruga treba da bude veća od tepsije. Svaku viršlu iseći na 4 dela i poslagati ih na testo u krug, pa krajeve testa prebaciti preko viršli, i pričvrstiti ih za unutrašnji deo. Nožem raseći između viršli i svaku viršlu okrenuti napolje. Unutrašnji deo testa premazati kečapom, posuti origanom, poređati šunku, zatim tanke kolutove tikvice i narendani kačkavalj. Peći na 200 C stepeni, oko 20 min

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Najbolji recept meseca septembra 2014.

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.