Najbolji recept meseca septembra – najbolji recept italijanske kuhinje

Tokom meseca septembra bio je konkurs na zadatu temu najbolji recept italijanske kuhinje, kao deo našeg standardnog izbora za najbolji recept meseca septembra. 

U saradnji sa Vulkan izdavaštvom za najbolji recept meseca septembra, na zadatu temu najbolji recept italijanske kuhinje poklanjamo knjigu Džejmi Oliver i Food Tube predstavljaju Ukusi Italije, Đenaro Kontaldo, 50 fenomenalnih sezonskih recepata, Vulkan izdavaštvo.

Ovaj sjajni priručnik sadrži 50 recepata za omiljenu italijansku, a to je, naravno, testenina! Testenina je osnova italijanske kuhinje i većina tradicionalnih italijanskih porodica konzumira je bar jednom dnevno.

Za najbolji recept meseca septembra knjiga Ukusi Italije, Đenaro Kontaldo - Vulkan izdavaštvo
Za najbolji recept meseca septembra knjiga Ukusi Italije, Đenaro Kontaldo – Vulkan izdavaštvo

U 00:00 h, 01.09.2016. izvršili smo uvid u broj pregleda svih postavljenih recepata koji su ispunjavali uslove za učestvovanje u konkursu za najbolju poslasticu.

Najbolja poslastica i najbolji recept meseca avgusta je: Spiralice od testenine sa tikvicama, autora Snežane Knežević sa ukupnih 361 pregled tokom meseca avgusta.

Čestitamo Snežani Knežević na lepom i korisnom poklonu, kao i svima koji su poslali svoje recepte.

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Najbolji recept meseca septembra – najbolji recept italijanske kuhinje

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu – Recepti i Kuvar online

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija – Recepti i Kuvar online

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci – Medeno srce

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.