Najbolji recept za hrono ishranu – najbolji recept meseca jula

0
954
Knjiga Hrono ishrana na francuski način - poklon za najbolji recept meseca jula
Knjiga Hrono ishrana na francuski način - poklon za najbolji recept meseca jula
Vreme potrebno za čitanje: 2 minuta

Kako smo više puta najavili, tokom meseca jula bio je konkurs za najbolji recept za hrono ishranu, kao deo našeg standardnog izbora za najbolji recept meseca jula. 

U saradnji sa Vulkan izdavaštvom, najbolji recept za hrono ishranu koji je postavljen na našem portalu dobija na poklon knjigu Hrono ishrana na francuski način, sa ličnom posvetom i potpisom dr Alena Delaboa.

Dr Alen Delabo predstavio knjigu Hrono ishrana na francuski način - Recepti i Kuvar online
Najbolji recept za hrono ishranu – poklon knjiga Hrono ishrana na francuski način, dr Alen Delabo, Vulkan izdavaštvo
Dr Alen Delabo predstavio knjigu Hrono ishrana na francuski način - Recepti i Kuvar online
Najbolji recept za hrono ishranu – poklon knjiga Hrono ishrana na francuski način, dr Alen Delabo, Vulkan izdavaštvo

U 00:00 h, 01.08.2016. izvršili smo uvid u broj pregleda svih postavljenih recepata koji su ispunjavali uslove za učestvovanje u konkursu za najbolji recept za hrono ishranu.

Lista TOP 3 recepta (u trenutku pregleda) za najbolji recept za hrono ishranu, sa najviše pregleda tokom meseca jula je:
  1. Snežana KneževićPita sa tikvicama i heljdom, ukupno 1.187 pregleda
  2. Javorka FilipovićHrono pita sa sirom, ukupno 1.130 pregleda
  3. Boba VlajsavljevićPiletina sa tikvicama, ukupno 1.004 pregleda

Najbolji recept za hrono ishranu i najbolji recept meseca jula je: Pita sa tikvicama i heljdom, autora Snežane Knežević sa ukupnih 1.187 pregleda tokom meseca jula.

[ultimate-recipe id=19254]

Čestitamo Snežani Knežević na lepom i korisnom poklonu, kao i svima koji su poslali svoje recepte. Ukupan broj pregleda svih postavljenih recepata koji su učestvovali u ovom konkursu u mesecu julu je: 6.567!

U saradnji sa Vulkan izdavaštvom za najbolji recept meseca avgusta, na zadatu temu najbolja poslastica poklanjamo knjigu Džejmi Oliver i Food Tube predstavljaju Poslastice, Kapkejk Džema, 50 recepata za senzacionalne deserte, Vulkan izdavaštvo.

Ova sjajna knjižica sadrži 50 recepata za spektakularne kolače, koje je Džema razvrstala u grupe nazvane po godišnjim dobima, tako da ćete na raspolaganju imati odličan izbor poslastica za svako doba godine. Knjiga možda jeste mala, ali je puna sjajnih recepata i služiće vam godinama.

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!