Knjiga Hrono ishrana na francuski način - poklon za najbolji recept meseca jula
Knjiga Hrono ishrana na francuski način - poklon za najbolji recept meseca jula

Kako smo više puta najavili, tokom meseca jula bio je konkurs za najbolji recept za hrono ishranu, kao deo našeg standardnog izbora za najbolji recept meseca jula. 

U saradnji sa Vulkan izdavaštvom, najbolji recept za hrono ishranu koji je postavljen na našem portalu dobija na poklon knjigu Hrono ishrana na francuski način, sa ličnom posvetom i potpisom dr Alena Delaboa.

Dr Alen Delabo predstavio knjigu Hrono ishrana na francuski način - Recepti i Kuvar online
Najbolji recept za hrono ishranu – poklon knjiga Hrono ishrana na francuski način, dr Alen Delabo, Vulkan izdavaštvo
Dr Alen Delabo predstavio knjigu Hrono ishrana na francuski način - Recepti i Kuvar online
Najbolji recept za hrono ishranu – poklon knjiga Hrono ishrana na francuski način, dr Alen Delabo, Vulkan izdavaštvo

U 00:00 h, 01.08.2016. izvršili smo uvid u broj pregleda svih postavljenih recepata koji su ispunjavali uslove za učestvovanje u konkursu za najbolji recept za hrono ishranu.

Lista TOP 3 recepta (u trenutku pregleda) za najbolji recept za hrono ishranu, sa najviše pregleda tokom meseca jula je:
  1. Snežana KneževićPita sa tikvicama i heljdom, ukupno 1.187 pregleda
  2. Javorka FilipovićHrono pita sa sirom, ukupno 1.130 pregleda
  3. Boba VlajsavljevićPiletina sa tikvicama, ukupno 1.004 pregleda

Najbolji recept za hrono ishranu i najbolji recept meseca jula je: Pita sa tikvicama i heljdom, autora Snežane Knežević sa ukupnih 1.187 pregleda tokom meseca jula.

[ultimate-recipe id=19254]

Čestitamo Snežani Knežević na lepom i korisnom poklonu, kao i svima koji su poslali svoje recepte. Ukupan broj pregleda svih postavljenih recepata koji su učestvovali u ovom konkursu u mesecu julu je: 6.567!

U saradnji sa Vulkan izdavaštvom za najbolji recept meseca avgusta, na zadatu temu najbolja poslastica poklanjamo knjigu Džejmi Oliver i Food Tube predstavljaju Poslastice, Kapkejk Džema, 50 recepata za senzacionalne deserte, Vulkan izdavaštvo.

Ova sjajna knjižica sadrži 50 recepata za spektakularne kolače, koje je Džema razvrstala u grupe nazvane po godišnjim dobima, tako da ćete na raspolaganju imati odličan izbor poslastica za svako doba godine. Knjiga možda jeste mala, ali je puna sjajnih recepata i služiće vam godinama.

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!