Najbolji recepti 2016. - Recepti i Kuvar online

Nastavljamo istim tempom – dok pripremamo proglašenje najboljih recepata 2015. godine, konkurs Najbolji recepti 2016. je otvoren sa prvim danom januara 2016. godine.

Najbolji recepti 2016. - Recepti i Kuvar online
Najbolji recepti 2016. – Recepti i Kuvar online

U konkursu Najbolji recepti 2016. godine imaju pravo da učestvuju svi koji pošalju orginalne recepte (koji nisu već objavljeni na drugim portalima ili štampanim medijima), a žiri svakog meseca proglašava najbolji recept meseca, koji automatski ulazi u finale konkursa.

Žiri će tolerisati samo slanje recepata koji su već objavljeni na privatnim blogovima (koji je u vlasništvu kuvara amatera koji postavlja recept). Ukoliko se naknadno utvrdi da neki recept već objavljen ili objavljen posle objave na portalu Recepti i Kuvar online, biće eleminisan iz ocenjivanja i obrisan sa Portala.

Od poslatih recepata, biraće se najbolji recept svakog meseca, kao i 2015. godine, pa će 12 najboljih recepata meseca biti automatski 12 finalista za izbor najboljeg recepta godine.

Tema za slanje recepata za najbolji recept meseca januara 2016. je: jela od ćuretine. Pošalji recept >>>

Najbolji recepti 2016. - Najbolji recept januara - jela od ćuretine - Recepti i Kuvar online
Najbolji recepti 2016. – Najbolji recept januara – jela od ćuretine – Recepti i Kuvar online

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!