Najbolji video recepti iz meseca marta - Pixabay
Najbolji video recepti iz meseca marta - Pixabay

Tražili smo da nam pošaljete vaše recepte u video formi, koji će biti analizirani i ocenjeni u konkursu: Najbolji video recepti iz meseca marta. Nismo od vas očekivali “spektakularna” dela, ala Stiven Spilberg, jer znamo da ste svi vi prvenstveno dobri kulinari. Možda ste se malo uplašili, možda vas je sve to zbunilo jer nikada pre niste radili nikakav video zapis.

S obzirom na to da je u svetu trend da se misli i dela izražavaju slikom i/ili video zapisom, želeli smo da vas podstaknemo da razmislite i o takvom načinu predstavljanja vaših odličnih i najboljih recepata.

Ipak, čini nam se da je pred vas postavljen težak zadatak ili ste bar tako vi razmišljali.

Poslata su nam samo 3 recepta u video formi, koja su ispunjavala sve zadate uslove – da su originalni, dakle vaših ruku delo, kako sam recept, tako i izrada video zapisa, i onaj najvažniji – da nisu nigde drugde objavljivani.

S toga smo odlučili da nagradimo obe autorice.

Dva recepta u formi video zapisa nam je poslala naša stalna saradnica Ljiljana Stanković, a njen recept za Ćuftice sa maslinama je osvojio našu mesečnu nagradu za Najbolji video zapis recepta.

Video zapis je kratak, bez muzike i teksta i bez objave sastojaka za određeni recept, ali se ionako već kompletan tekstualni deo nalazi na našem portalu Recepti i Kuvar online. Uloženi trud, želja i potpuno amaterski pristup, opredelili su nas da nagardimo Ljliljanu.

Snežana Kitanović je svoj video recept Voćni banana – malina mafini uradila značajno tehnički bolje i profesionalnije, tako da zaista ima formu video zapisa koji se može emitovati bilo gde.

Ovaj video zapis je mogao da bude i kraći, ali sa lepom muzičkom podlogom 3 minuta brzo prođu. Snežana nam je pokazala da nije toliko komplikovano napraviti lep video zapis onoga što se sprema.

Svesni smo da to traži više vremena i angažmana, ali vam svima savetujemo da krenete u tom pravcu, jer, kao što rekosmo na početku, brzina kojom danas živimo i vreme koje imamo na raspolaganju, nameću nove trendove, a jedan od njih je i izražavanje kroz video zapis.

Oba recepta, tj. njihovi autori na poklon dobijaju preparat Slim Body, prirodni preparat, čiji je slogan “Uz preparat SLIM body, kilogrami više nisu u modi!”

Marijana Primc Anastasijević

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!