Organsko voće i povrće u Metro objektima - Recepti i Kuvar online
Organsko voće i povrće u Metro objektima - Recepti i Kuvar online

Najkvalitetnije organsko voće i povrće u METRO objektima u Zemunu i Vidikovcu

Organsko voće i povrće, čija je proizvodnja bazirana isključivo na ekološkim principima, od 28. septembra je u ponudi u METRO Cash & Carry Zemun i Vidikovac.

Svuda u svetu organska hrana se smatra za temelj dobrog zdravlja. Organsko voće i povrće, zdravije je od standardno uzgajanog, jer isključuje upotrebu sintetičko – hemijskih sredstava, a METRO Cash & Carry Srbija dodatno proverava standarde i garantuje kvalitet proizvoda. Kod većine organski proizvedenih namirnica, pored toga što su zdravije i bezbednije za potrošače, one imaju i bogatiji nutritivni sastav, sadržaj vitamina i bolji ukus.

Iz asortimana organskog povrća, proizvođača Gimel iz Bugarske, METRO Cash & Carry izdvaja: čeri paradajz, zelenu papriku, krastavac, paradajz, tikvice, šargarepu, beli luk i đumbir. Od organskog voća u METRO ponudi nalaze se, pomorandže, limun, kivi, grejpfrut i kruške.

Organsko voće i povrće u Metro objektima - Recepti i Kuvar online
Organsko voće i povrće u Metro objektima – Recepti i Kuvar online

Korporacija GIMEL JSC sa sedištem u Sofiji, Bugarska, koja objedinjuje četiri kompanije, bavi se proizvodnjom, pakovanjem, i prometom organskog voća i povrća. Njihovi proizvodi poznati su u regionu i širom Evrope po ekološkoj proizvodnji, kvalitetu i dokazanom poreklu proizvoda.

Saopštenje za medije: Metro Cash & Carry Srbija

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Vesti, kliknite na link: VESTI.

Ne propustite nijedan receptRecepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!