Naša vaskršnja jaja - Gvozdena Živković - Recepti i Kuvar online
Naša vaskršnja jaja - Gvozdena Živković - Recepti i Kuvar online

Naša vaskršnja jaja – ako želite da jaja iscrtavate voskom, potrebno vam je naliv pero, čist vosak i sveća. Sveću upalite, umočite pero u vosak ugrejte pero sa voskom na plamenu sveće i crtajte po jajetu po vašoj želji.

Naša vaskršnja jaja - Gvozdena Živković - Recepti i Kuvar online
Naša vaskršnja jaja – Gvozdena Živković – Recepti i Kuvar online

Cveklu isecite na sitnije komadiće nalijte vodom, sipajte prehrambenu boju. Pustite da vri desetak minuta da cvekla otpusti boju a onda dodajte iscrtana jaja, kuvajte po želji. Listiće iz bašte lepite na pokvašena jaja i uvežite čvrtsto u najlon čarapi.

Naša vaskršnja jaja - Gvozdena Živković - Recepti i Kuvar online
Naša vaskršnja jaja – Gvozdena Živković – Recepti i Kuvar online

Ljuspe od crnog luka prelijte vodom i stavite na vatru, kuvajte desetak minuta, a zatim dodajte jaja koja ste prethodno dekorisali listićima i cvetićima, kuvajte po želji

Uskršnji zeka

Uskršnji zeka - Gvozdena Živković - Recepti i Kuvar online
Uskršnji zeka – Gvozdena Živković – Recepti i Kuvar online

Gvozdena Živković

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!