Najjači lek u borbi protiv raka - Graviola - soursop - By Muhammad Mahdi Karim (www.micro2macro.net) Facebook Youtube - Own work, GFDL 1.2, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=24517465
Najjači lek u borbi protiv raka - Graviola - soursop - By Muhammad Mahdi Karim (www.micro2macro.net) Facebook Youtube - Own work, GFDL 1.2, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=24517465

Nova otkrića u alternativnoj medicini postaju sve popularnija, a biljka amazonska graviola se pokazala kao najjači lek u borbi protiv raka, u slučajevima raka pluća, dojke, debelog creva i prostate.

Biljka amazonska graviola (soursop) potiče iz Centralne i Južne Amerike, a danas se gaji u Venecueli, Peruu, Kolumbiji, Meksiku i na Karibima. Ova biljka dokazano ima snažne efekte u borbi protiv raka, i kako naučnici kažu, može da bude efikasna u uništavanju ćelija raka na selektivan način.

Osim toga, govori se da je amazonska graviola 10.000 puta snažnija od bilo koje vrste hemoterapije.

Ona je efikasna na nekoliko nivoa: ako ubija ćelije raka, to ne izaziva nikakve nuspojave. Štaviše, efikasno sprečava druge vrste fatalnih infekcija i istovremeno jača imuni sistem.

Američki farmaceuti su radili eksperimente i studije, i otkriveno je da ova korisna biljka može da zaustavi 12 vrsta raka, uključujući i rak debelog creva, prostate, pankreasa, dojke i pluća. Važno je reći da ova biljka uništava samo zahvaćene ćelije i ne čini nikakvu štetu zdravim ćelijama.

Amazonska graviola ima neverovatno snažne efekte u borbi protiv raka. Mnoge studije su pokazale da efikasno usporava razvoj ćelija raka, čak efikasnije nego hemoterapija. Ipak, neka dalja istraživanja su neophodna da se potpuno i precizno otkriju njena svojstva i komponente, koja će biti od velike pomoći za borbu protiv ove smrtonosne bolesti.

Izvor: makeyourlifehealthier.com

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!