Pljeskavice od tikvica - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Pljeskavice od tikvica - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online

Pripremili smo vam 5 najboljih recepata za ručak, po mišljenju naših posetilaca. Ako vam nedostaju ideje šta spremiti za ručak, na pravom ste mestu…

Pileći pilav recept – Recepti i Kuvar online

Pileći pilav recept - Recepti i Kuvar online
Pileći pilav recept – Recepti i Kuvar online

Pileći pilav recept će, svakom ljubitelju piletine i jela, koja se brzo spremaju, verovatno,biti na prvom mestu rang liste. Ova varijacija recepta donosi i sastojke, karakteristične za grčku kuhinju, kao što su: origano, limun i feta sir.

Pljeskavice od tikvica – Ana Vuletić

Pljeskavice od tikvica - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Pljeskavice od tikvica – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Pljeskavice od tikvica – ukusne vegeterijanske pljeskavice koje će vas naterati da se hranite zdravo.

Pileća supa od brokolija – Javorka Filipović

Pileća supa od brokolija - Javorka Filipović - Recepti i Kuvar online
Pileća supa od brokolija – Javorka Filipović – Recepti i Kuvar online

Pileća supa od brokolija – tanjir tople supe svima prija. Kombinacija brokolija i piletine na drugačiji način. Možda ćete ovako uspeti da svojim mališanima “podvalite” brokoli.

Dinstana zelena boranija – Recepti i Kuvar online

Dinstana zelena boranija - Recepti i Kuvar online
Dinstana zelena boranija – Recepti i Kuvar online

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia. Tajna pripreme ovog recepta je u sporom dinstanju. U Grčkoj, kao prilog gotovoj boraniji, dodaje se mrvljeni feta sir, a u italijanskoj verziji mrvljeni rikota (riccota) sir.

Lazanje sa mesom / Bolonjeze – Ana Vuletić

Lazanje sa mesom / Bolonjeze - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Lazanje sa mesom / Bolonjeze – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Lazanje sa mesom / Bolonjeze – Ranije sam bila u ubeđenju da je jako teško napraviti dobre lazanje i da je proces dug i komplikovan, ali ovo je samo slučaj kada prvi put pravite, već drugi put je sve lakše. Sad sam se toliko izveštila da ih pravim jednom mesečno. Savetujem da svaka domaćica proba bar dva puta da ih napravi.

Nije neophodno da budete vrhunski profesionalni kuvar, da biste spremili jednostavne i ukusne recepte za ručak. Ukoliko nemate vremena za gubljenje, portal Recepti i Kuvar online će vam pomoći da za vrlo kratko vreme spremite omiljene recepte, koji će oduševiti sve koje ih isprobaju.

 

Doručak
Doručak

Ručak
Ručak

Večera
Večera

 

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!