Neobična musaka – Ivana Pešić

Neobična musaka – Ivana Pešić

Neobična musaka – neobična, puna povrća i mesa, najukusnija…

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Neobična musaka – Ivana Pešić

  • 600 g krompira
  • 2 glavice crnog luka
  • 400 g pileceg mesa
  • 1 sargarepa
  • 1 paprika
  • 2 jajeta
  • 100 ml jogurta
  • 100 ml kisele pavlake
  • 200 g mariniranih sampinjona
  • 200 g gaude
  • ulje
  • biber
  • suvi biljni začin
  1. Krompir iseci na kolutove i poredjati u podmazan vatrostalni sud. Meso i crni luk iseci na kocke,proprziti na malo ulja pa sipati preko krompira. Preko mesa poredjati sargarepu i papriku iseckanu na kockice. Umutiti jaja,jogurt i pavlaku pa preliti musaku. Staviti u
  2. rernu da se malo zapece,izvaditi staviti listice sampinjona i posuti rendanom gaudom. Peci u zagrejanoj rerni oko 35 minuta.

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Neobična musaka – Ivana Pešić

Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.