Priznanja za kulinarski METRO HoReCa tim - Recepti i Kuvar online
Priznanja za kulinarski METRO HoReCa tim - Recepti i Kuvar online

Zlatne medalje za METRO HoReCa tim

METRO HoReCa tim zabeležio je vrhunske rezultate na takmičenju „International Open Air Cooking Championship“ koje je održano u periodu od 11. do 13. septembra u Rumuniji.

Priznanja za kulinarski METRO HoReCa tim - Recepti i Kuvar online
Priznanja za kulinarski METRO HoReCa tim – Recepti i Kuvar online

Mladi Jovan Tomović osvojio je zlatnu medalju u kategoriji Vegetarian mystery box, dok je Teodora Kosorić ponela zlato u kategoriji Poultry mystery box i srebro u kategoriji Fish mystery box. Članovi tima METRO HoReCa centra u sastavu Teodore Kosorić, Jovana Tomovića i Vladimira Predojevića, za pripremu tradicionalnog menija osvojili su prvo mesto i pehar, dok su za uparivanje vina sa hranom osvojili drugo mesto.

Rukovodilac METRO HoReCa centra, Uroš Urošević, našao se u ulozi člana žirija.

„International Open Air Cooking Championship“ organizuje se kao kup četiri puta godišnje u različitim gradovima. Ove godine, takmičenje je održano u gradu Kluž Napoka, u Rumuniji.

METRO HoReCa Centar je jedinstven i najsavremeniji centar za organizaciju događaja i obuku profesionalaca iz oblasti ugostiteljstva u Srbiji i regionu. To je centar gde se profesionalnost, savremenost i gastronomija susreću u savršenoj ravnoteži.

Saopštenje za medije: Metro Cash & Carry Srbija

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Vesti, kliknite na link: VESTI.

Ne propustite nijedan receptRecepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!