Nova priznanja za kulinarski tim METRO HoReCa centra

17

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Zlatne medalje za METRO HoReCa tim

METRO HoReCa tim zabeležio je vrhunske rezultate na takmičenju „International Open Air Cooking Championship“ koje je održano u periodu od 11. do 13. septembra u Rumuniji.

Priznanja za kulinarski METRO HoReCa tim - Recepti i Kuvar online
Priznanja za kulinarski METRO HoReCa tim – Recepti i Kuvar online

Mladi Jovan Tomović osvojio je zlatnu medalju u kategoriji Vegetarian mystery box, dok je Teodora Kosorić ponela zlato u kategoriji Poultry mystery box i srebro u kategoriji Fish mystery box. Članovi tima METRO HoReCa centra u sastavu Teodore Kosorić, Jovana Tomovića i Vladimira Predojevića, za pripremu tradicionalnog menija osvojili su prvo mesto i pehar, dok su za uparivanje vina sa hranom osvojili drugo mesto.

Rukovodilac METRO HoReCa centra, Uroš Urošević, našao se u ulozi člana žirija.

„International Open Air Cooking Championship“ organizuje se kao kup četiri puta godišnje u različitim gradovima. Ove godine, takmičenje je održano u gradu Kluž Napoka, u Rumuniji.

METRO HoReCa Centar je jedinstven i najsavremeniji centar za organizaciju događaja i obuku profesionalaca iz oblasti ugostiteljstva u Srbiji i regionu. To je centar gde se profesionalnost, savremenost i gastronomija susreću u savršenoj ravnoteži.

Saopštenje za medije: Metro Cash & Carry Srbija

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Vesti, kliknite na link: VESTI.

Ne propustite nijedan receptRecepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.