Novi ukus na srpskom tržištu - Purissima - foto Headline
Novi ukus na srpskom tržištu - Purissima - foto Headline

Beograd, 27. februar, 2020. godine – Kompanija Purissima Goods predstavila je danas novi i nesvakidašnji proizvod – namaz na potpuno prirodnoj bazi, napravljen od indijskog oraha i semenki suncokreta. Svi prisutni u restoranu City Garden uživali su u prezentaciji i degustaciji ovih jedinstvenih namaza, koji su bili posluženi u kombinaciji sa kanapeima pripremljenih, specijalno za ovu priliku, od kulinarskih znalaca Slobodana Stefanovića i Nemanje Knjazovića.

Novi ukus na srpskom tržištu - Purissima - foto Headline
Novi ukus na srpskom tržištu – Purissima – foto Headline

Namazi su dostupni u tri ukusa, a zahvaljujući pažljivom odabiru svakog sastojka, Purissima je zadržao ukus i kvalitet domaćeg proizvoda. Takođe, s obzirom na to da je ovaj proizvod posan i ne sadrži gluten, idelan je izbor za sve one koji su pobornici prirodne, zdrave i izbalansirane ishrane. Ono što je važno napomenuti je da zahvaljujući indijskom orahu i suncokretovim semenkama, konzumacija ovog namaza obezbeđuje optimalan dnevni unos proteina i esencijalnih aminokiselina. Pored ovoga, Purissima sadrži zdrave masnoće, koje organizam pretvara u energiju.

Novi ukus na srpskom tržištu - Purissima - visual
Novi ukus na srpskom tržištu – Purissima – visual

„Zaista smo sretni i ponosni, jer smo namaz koji je prvobitno nastao u kućnim uslovima uspeli proizvesti u strogo kontroliranim industrijskim uslovima, a pri tome zadržati istu kvalitetu domaćeg proizvoda. Time smo ujedno uspeli opovrgnuti tvrdnju da su proizvodi koji nastaju industrijskim putem manje kvalitetni od onih nastalih u našim domovima. Za sve one koji žele da u svoj organizam unose kvalitetnu hranu, Purissima namazi su na potpuno prirodnoj bazi, pažljivo biranih sastojaka, bez glutena, trans masti, veštačkih boja i pojačivača ukusa. Purissima je zaista čist i prirodan proizvod, te je i samo ime poteklo od italijanske reči puro što znači čisto“, rekla je gospođa Ivana Franelić, direktorka kompanije Purissima Goods.

Novi ukus na srpskom tržištu - Purissima - foto Headline
Novi ukus na srpskom tržištu – Purissima – foto Headline

Osim pažljivog odabira sastojaka kompanija Purissima Goods izuzetnu važnost pridaje i ambalaži, pa su tako svi namazi predstavljeni u funkcionalnim pakovanjima jednostavnog dizajna, komunicirajući upravo ono što proizvod jeste – prirodan i čist. Takođe, svi proizvodi nastaju u skladu sa propisima i standardima usklađenim sa evropskom regulativom prehrambene industrije.

Izvor: Saopštenje za medije

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!