Novi ukus na srpskom tržištu – Purissima

Beograd, 27. februar, 2020. godine – Kompanija Purissima Goods predstavila je danas novi i nesvakidašnji proizvod – namaz na potpuno prirodnoj bazi, napravljen od indijskog oraha i semenki suncokreta. Svi prisutni u restoranu City Garden uživali su u prezentaciji i degustaciji ovih jedinstvenih namaza, koji su bili posluženi u kombinaciji sa kanapeima pripremljenih, specijalno za ovu priliku, od kulinarskih znalaca Slobodana Stefanovića i Nemanje Knjazovića.

Novi ukus na srpskom tržištu - Purissima - foto Headline
Novi ukus na srpskom tržištu – Purissima – foto Headline

Namazi su dostupni u tri ukusa, a zahvaljujući pažljivom odabiru svakog sastojka, Purissima je zadržao ukus i kvalitet domaćeg proizvoda. Takođe, s obzirom na to da je ovaj proizvod posan i ne sadrži gluten, idelan je izbor za sve one koji su pobornici prirodne, zdrave i izbalansirane ishrane. Ono što je važno napomenuti je da zahvaljujući indijskom orahu i suncokretovim semenkama, konzumacija ovog namaza obezbeđuje optimalan dnevni unos proteina i esencijalnih aminokiselina. Pored ovoga, Purissima sadrži zdrave masnoće, koje organizam pretvara u energiju.

Novi ukus na srpskom tržištu - Purissima - visual
Novi ukus na srpskom tržištu – Purissima – visual

„Zaista smo sretni i ponosni, jer smo namaz koji je prvobitno nastao u kućnim uslovima uspeli proizvesti u strogo kontroliranim industrijskim uslovima, a pri tome zadržati istu kvalitetu domaćeg proizvoda. Time smo ujedno uspeli opovrgnuti tvrdnju da su proizvodi koji nastaju industrijskim putem manje kvalitetni od onih nastalih u našim domovima. Za sve one koji žele da u svoj organizam unose kvalitetnu hranu, Purissima namazi su na potpuno prirodnoj bazi, pažljivo biranih sastojaka, bez glutena, trans masti, veštačkih boja i pojačivača ukusa. Purissima je zaista čist i prirodan proizvod, te je i samo ime poteklo od italijanske reči puro što znači čisto“, rekla je gospođa Ivana Franelić, direktorka kompanije Purissima Goods.

Novi ukus na srpskom tržištu - Purissima - foto Headline
Novi ukus na srpskom tržištu – Purissima – foto Headline

Osim pažljivog odabira sastojaka kompanija Purissima Goods izuzetnu važnost pridaje i ambalaži, pa su tako svi namazi predstavljeni u funkcionalnim pakovanjima jednostavnog dizajna, komunicirajući upravo ono što proizvod jeste – prirodan i čist. Takođe, svi proizvodi nastaju u skladu sa propisima i standardima usklađenim sa evropskom regulativom prehrambene industrije.

Izvor: Saopštenje za medije

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Novi ukus na srpskom tržištu – Purissima

Posni namaz bez glutena za zdrave obroke

Sadržaj [ ]
Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.