Oblande sa muslijem – Slađana Šćekić

Oblande sa muslijem – za ljubitelje oblande i muslija… brz i veoma lep i ukusan desert…

Oblande sa muslijem - Slađana Šćekić - Recepti i Kuvar online
Oblande sa muslijem – Slađana Šćekić – Recepti i Kuvar online

Slađana Šćekić, blog Slađini recepti >>>

Oblande sa muslijem – Slađana Šćekić

Oblande sa muslijem – za ljubitelje oblande i muslija…brz i veoma lep i ukusan desert…

  • 150 gr margarin
  • 100 gr mleveni keks
  • 150 gr musli
  • 7 kašika mleko
  • 100 gr šećer
  • 100 gr crna čokolada
  • 100 gr bela čokolada
  1. Staviti na vatru mleko sa šećerom,dodati margarin i čokoladu,sve dobro promešati,skloniti sa vatre pa dodati mleveni keks, musli i belu čokoladu.
  2. Dobro izmešati.
  3. Dobijeni fil podeliti na dva dela pa u jedan deo dodati istopljenu crnu čokoladu.
  4. Na maloj oblandi namazati beli fil -pa oblanda pa crni fil pa opet oblanda.
  5. Nežno pritisnemo oblande zatim ostavimo oblandu da se ohladi.
  6. Pritisnuti oblandu odozgo sa težim predmetom.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Kolači, kliknite na link: KOLAČI RECEPTI.

Ne propustite nijedan receptRecepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Oblande sa muslijem – Slađana Šćekić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.