Intervju sa… Nenad Gladić, Gastronomad, Lepi Brka | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas? 1
Intervju sa… Nenad Gladić, Gastronomad, Lepi Brka

Tema: Uštipci, a nagrada Gastronomad knjiga, sa potpisom autora

Pošaljite svoje ORIGINALNE recepte, tokom meseca juna sa temom: Uštipci, a nagrada je Gastronomad knjiga, autora Nenada Gladića,  Trbuhom za duhom sa Lepim Brkom, potpisana od strane autora. U takmičenju učestvuju svi recepti poslati do 30.06.2015.

Sastav žirija za mesec jun:

  1. Nenad Gladić, Lepi Brka, predsednik
  2. Kristina Gašpar, član žirija
  3. Marijana Primc Anastasijević, član žirija
  4. Miodrag Ilić, član žirija

Da podsetimo još jednom:

Shodno Uslovima korišćenja, kao i pravilima koja važe na Internetu u pogledu kopiranja tuđih sadržaja, ne možemo objavljivati recepte, koji su već objavljeni na drugim sajtovima, ili u štampanim medijima. 

Žiri za ocenjivanje recepata za jun mesec, doneće odluku o najboljem receptu meseca juna do 10.07.2015.

Prema recenziji izdavača (Laguna), ova knjiga namenjena je svima koji vole da putuju i omaste brk usput.

Intervju sa… Nenad Gladić, Gastronomad, Lepi Brka | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas?
Photo: Nebojša Babić, Orange Studio

“Što se tiče putovanja, trebalo bi da se zadovoljite iskustvima autora. A kada je reč o onom slasnom delu priče, uz njegovu pomoć imate priliku s malo truda i veštine da dožvite sve – iz prve ruke. Postoji prilično rasprostranjena predrasuda da se dobro jede samo kod kuće. Ovi redovi neka su vrsta dokaza da se dobro kuva i jede na svim meridijanima.

Ukoliko planirate neku dijetu, ovo nije knjiga za vas. Istini za volju, ima ovde i dijetalne, kao i „zdrave hrane“. Međutim, teško da će neko odoleti da ne proba i sve ostale, „nevaljale“ stvarčice.

Lepi Brka (Nenad Gladić) je svet proputovao na najbolji način, uvek u blizini kvalitetne kuhinje. Kao ugostitelj na luksuznom kruzeru, polako je postajao gurman i svetski putnik, upoređujući jela pripremljena u vrhunskoj kuhinji sa receptima iz zemalja odakle ta jela potiču.”

Gastronomad knjiga je luksuzna i bogato ilustrovana knjiga koju sigurno nećete držati na polici. Vrhunski recepti, svetski ukusi, namenjeni i Vama sa iskustvom i Vama koji ste novajlija u kuhinji.

Pročitajte intervju sa Nenadom Gladićem, Lepim Brkom >>

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Vesti, kliknite na link: VESTI.

Recepti & Kuvar online tim