in , ,

Održan prvi Inkluzivni ekološki festival za celu poroodicu Čep FEST

Održan prvi Inkluzivni ekološki festival za celu poroodicu Čep FEST
Održan prvi Inkluzivni ekološki festival za celu poroodicu Čep FEST

Mnogobrojni Beograđani posetili porodični festival Čep FEST u Beogradskom marketu na Dorćolu i donošenjem čepova i učešćem u interaktivnim radionicama podržali osobe sa invaliditetom i zaštitu životne sredine.

Čep fest 2019 je okupio preko 20 organizacija koje su svoje delatnosti predstavile kroz brojne edukativne, sportske, ekološke i  aktivosti za decu. Podršku organizaciji je pružilo 40 volontera. Ovom prilikom sakupljeno je oko 500 kg čepova, a najvrednijim sakupljačima dodeljene su nagrade. Na bini se sve vreme održavao bogat muzičko scenski program. Najmlađim učesnicima je podeljeno 360 poklon paketića kao i zahvalnice za učešće u igrama. Na manifestaciji je dodeljeno jedno ortopedsko pomagalo-kolica a na sajtu Udruženja Čep za hendikep u toku je otvoren konkurs za dodelu nove ture pomagala. Posebna atrakcija je bio bicikl koji presuje limenke a ovogodišnji Čep fest je posetio pevač Željko Samardzić koji je  prijatno iznenadio posetioce deleći autograme i diskove.

Udruženje Čep za hendikep već sedmu godinu u saradnji sa brojnim kompanijama, školama, vrtićima i drugim institucijama, ambasadama i pojedincima uspešno realizuje filantropsko ekološku inicijativu prikupljanja čepova čijom se reciklažom nabavljaju ortopedska pomagala.

Udruženje Čep za hendikep se zahvaljuje prijateljima Čep festa 2019: Beogradski market, Delfi, Laguna, Bambi, Frikom, Coca Cola, Rosa, Miško komerc, Granplast, Dijamant, Henkel, Nelt, Recan, Sekopak, Kliping i mnogi drugi…

Izvor saopštenje za medije Nord Communications, Vanja Kovačev

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Recepti i Kuvar online

Written by Recepti i Kuvar online

Redakcija portala Recepti i Kuvar online.

What do you think?

2k Lajkova
Upvote Downvote
Tikvice punjene morskim plodovima i grilovano povrće - Gvozdena Živković - Recepti i Kuvar online

Tikvice punjene morskim plodovima i grilovano povrće – Gvozdena Živković

Prvi srpski kuvar - Srbskij kuvar jeromonaha Jeroteja Draganovića - korice, naslovna

Prvi srpski kuvar – Srbskij kuvar jeromonaha Jeroteja Draganovića