Održan prvi Inkluzivni ekološki festival za celu poroodicu Čep FEST
Održan prvi Inkluzivni ekološki festival za celu poroodicu Čep FEST

Mnogobrojni Beograđani posetili porodični festival Čep FEST u Beogradskom marketu na Dorćolu i donošenjem čepova i učešćem u interaktivnim radionicama podržali osobe sa invaliditetom i zaštitu životne sredine.

Čep fest 2019 je okupio preko 20 organizacija koje su svoje delatnosti predstavile kroz brojne edukativne, sportske, ekološke i  aktivosti za decu. Podršku organizaciji je pružilo 40 volontera. Ovom prilikom sakupljeno je oko 500 kg čepova, a najvrednijim sakupljačima dodeljene su nagrade. Na bini se sve vreme održavao bogat muzičko scenski program. Najmlađim učesnicima je podeljeno 360 poklon paketića kao i zahvalnice za učešće u igrama. Na manifestaciji je dodeljeno jedno ortopedsko pomagalo-kolica a na sajtu Udruženja Čep za hendikep u toku je otvoren konkurs za dodelu nove ture pomagala. Posebna atrakcija je bio bicikl koji presuje limenke a ovogodišnji Čep fest je posetio pevač Željko Samardzić koji je  prijatno iznenadio posetioce deleći autograme i diskove.

Udruženje Čep za hendikep već sedmu godinu u saradnji sa brojnim kompanijama, školama, vrtićima i drugim institucijama, ambasadama i pojedincima uspešno realizuje filantropsko ekološku inicijativu prikupljanja čepova čijom se reciklažom nabavljaju ortopedska pomagala.

Udruženje Čep za hendikep se zahvaljuje prijateljima Čep festa 2019: Beogradski market, Delfi, Laguna, Bambi, Frikom, Coca Cola, Rosa, Miško komerc, Granplast, Dijamant, Henkel, Nelt, Recan, Sekopak, Kliping i mnogi drugi…

Izvor saopštenje za medije Nord Communications, Vanja Kovačev

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!