ONLINE EDUKACIJA: Kako veliki sistemi prevazilaze krizu

Švajcarska obrazovna grupa Winsedswiss pokrenula je online edukaciju za sve koji rade u hotelima i restoranima, sa mogućnošću dobijanja sertifikata najbolje škole u ovoj industriji: Kako veliki sistemi prevazilaze krizu.

KAKO VELIKI SISTEMI PREVAZILAZE KRIZU

Švajcarska obrazovna grupa Winsedswiss, koja ima ogranke u Švajcarskoj, Rumuniji i Srbiji, ponudila je mogućnost dodatnog učenja kroz online obuke za menadžere i zaposlene u hospitality industriji. Planirani su kratkoročni i dugoročni kursevi u ovoj industriji i njenim uslužnim granama, kako bi se pružila podrška svima koji su pogođeni krizom i pandemijom korona virusa, koji je doveo do smanjenja finansijske moći kao i proglašenja velikog broja tehnoloških viškova.

Svesna velikih finansijskih gubitaka, velikog broja zaposlenih koji su proglašeni tehnološkim viškom i neizvesnošću koja vlada u celom sektoru ugostiteljskih i hotelijerskih usluga, Winsedswiss obrazovna grupa pokreće online obuke za menadžere i zaposlene u hotelima i restoranima, pod nazivom Hospitality Resilience Talks i Hospitality Resilience Journey. U aprilu mesecu će ih držati međunarodno poznati stručnjaci na engleskom jeziku.

U okviru programa Hospitality Resilience Talks tokom aprila meseca organizovani su  online intervjui sa međunarodnim liderima u ugostiteljstvu i biznisu. Oni govore  kako su se njihove kompanije prilagodile ekonomskoj recesiji, koja su rešenja primenili za ponovno pokretanje preduzeća i koje savete imaju kako da se prevaziđe ovaj period u ugostiteljstvu i njenim povezanim granama.

Nakon prvog uspešnog intervjua sa Jean-Claude Biverom, izvršnim direktorom TAG Heuera, u petak, 17. aprila, u 18 sati biće dostupan intervju sa Elie Vannier, predsednikom Hovione Holding Ltd. i partnerom odgovornim za evropsku kancelariju Chevrillon & Associés SCA. Sa ponosom možemo reći da su ova dva stručnjaka ujedno i članovi Savetodavnog odbora Winsedswiss grupe.

Tri dana nakon objavljivanja svakog intervju, uslediće online razgovor koji će voditi profesor Rej F. Iunius i njegovi gosti. Za gledanje intervjua i učestvovanje u razgovorima, potrebno je registrovati se na linku https://winsed.swiss/hospitality-resilience-talks

ONLINE EDKUKACIJA: Kako veliki sistemi prevazilaze krizu - foto Winsedswiss
ONLINE EDKUKACIJA: Kako veliki sistemi prevazilaze krizu – foto Winsedswiss

Drugi deo Hospitality Resilience Program-a je Hospitality Resilience Journey, koji se sastoji iz niza obuka, organizovanih kao vebinari za srednje i izvršne menadžere u hospitality industriji, a održavaće ih prestižni treneri iz celog sveta na teme poput upravljanja rizicima, repozicioniranju brenda ili obnovi marketinških strategija. Prvi vebinar održaće se 21. aprila u 17:00 EEST, a gost će biti gospodin Paul Dubrule, osnivač hotelskog lanca ACCOR i član savetodavnog odbora Winsedswiss. Svi oni koji su zainteresovani za ove besplatne vebinare mogu da se registruju na zvaničnom websajtu kompanije  https://winsed.swiss/.

„Verujemo da je u ovom trenutku celoj hospitality industriji potrebna velika pomoć i mi kao obrazovna ustanova želimo da doprinesemo tako što ćemo olakšati pristup relevantnim znanjima za ovaj sektor. Iz tog razloga, preduzeli smo dva projekta tokom ovog perioda: prvi da obučavamo one zaposlene koji ostaju kod kuće i a drugi je da im ponudimo relevantne savete poznatih svetskih stručnjaka, poput onih iz Ecole hotelière de Lausanne (EHL). Želimo da zaposlenima pružimo najviši stepen obrazovanja, a da industriji ponudimo savetovanje u ovim teškim trenucima”.  – objasnio je Rai F. Iunius.

Winsedswiss Grupu, koja posluje u Švajcarskoj, Rumuniji i Srbiji, osnovao je Dusan Wilms, uspešan poslovni čovek i dugogodišnji generalni direktor METRO Cash&Carry Rumunija, zajedno sa profesorom Ray F. Iuniusom iz Ecole hotelière de Lausanne (EHL), jedne od najprestižnijih edukativnih ustanova u svetu koja se bavi školovanjem vrhunskih stručnjaka u oblasti hotelijerstva, ugostiteljstva i svih uslužnih delatnosti. Svi polaznici ove edukativne ustanove biće licencirani od strane EHL što će im omogućiti svetski priznate diplome.

Saopštenje za medije, Winsedswiss Serbia

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

ONLINE EDUKACIJA: Kako veliki sistemi prevazilaze krizu

Švajcarska obrazovna grupa Winsedswiss pokrenula je online edukaciju za sve koji rade u hotelima i restoranima, sa mogućnošću dobijanja sertifikata najbolje škole u ovoj industriji: Kako veliki sistemi prevazilaze krizu.

Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.