ONLINE EDKUKACIJA: Kako veliki sistemi prevazilaze krizu - foto Winsedswiss
ONLINE EDKUKACIJA: Kako veliki sistemi prevazilaze krizu - foto Winsedswiss

Švajcarska obrazovna grupa Winsedswiss pokrenula je online edukaciju za sve koji rade u hotelima i restoranima, sa mogućnošću dobijanja sertifikata najbolje škole u ovoj industriji: Kako veliki sistemi prevazilaze krizu.

KAKO VELIKI SISTEMI PREVAZILAZE KRIZU

Švajcarska obrazovna grupa Winsedswiss, koja ima ogranke u Švajcarskoj, Rumuniji i Srbiji, ponudila je mogućnost dodatnog učenja kroz online obuke za menadžere i zaposlene u hospitality industriji. Planirani su kratkoročni i dugoročni kursevi u ovoj industriji i njenim uslužnim granama, kako bi se pružila podrška svima koji su pogođeni krizom i pandemijom korona virusa, koji je doveo do smanjenja finansijske moći kao i proglašenja velikog broja tehnoloških viškova.

Svesna velikih finansijskih gubitaka, velikog broja zaposlenih koji su proglašeni tehnološkim viškom i neizvesnošću koja vlada u celom sektoru ugostiteljskih i hotelijerskih usluga, Winsedswiss obrazovna grupa pokreće online obuke za menadžere i zaposlene u hotelima i restoranima, pod nazivom Hospitality Resilience Talks i Hospitality Resilience Journey. U aprilu mesecu će ih držati međunarodno poznati stručnjaci na engleskom jeziku.

U okviru programa Hospitality Resilience Talks tokom aprila meseca organizovani su  online intervjui sa međunarodnim liderima u ugostiteljstvu i biznisu. Oni govore  kako su se njihove kompanije prilagodile ekonomskoj recesiji, koja su rešenja primenili za ponovno pokretanje preduzeća i koje savete imaju kako da se prevaziđe ovaj period u ugostiteljstvu i njenim povezanim granama.

Nakon prvog uspešnog intervjua sa Jean-Claude Biverom, izvršnim direktorom TAG Heuera, u petak, 17. aprila, u 18 sati biće dostupan intervju sa Elie Vannier, predsednikom Hovione Holding Ltd. i partnerom odgovornim za evropsku kancelariju Chevrillon & Associés SCA. Sa ponosom možemo reći da su ova dva stručnjaka ujedno i članovi Savetodavnog odbora Winsedswiss grupe.

Tri dana nakon objavljivanja svakog intervju, uslediće online razgovor koji će voditi profesor Rej F. Iunius i njegovi gosti. Za gledanje intervjua i učestvovanje u razgovorima, potrebno je registrovati se na linku https://winsed.swiss/hospitality-resilience-talks

ONLINE EDKUKACIJA: Kako veliki sistemi prevazilaze krizu - foto Winsedswiss
ONLINE EDKUKACIJA: Kako veliki sistemi prevazilaze krizu – foto Winsedswiss

Drugi deo Hospitality Resilience Program-a je Hospitality Resilience Journey, koji se sastoji iz niza obuka, organizovanih kao vebinari za srednje i izvršne menadžere u hospitality industriji, a održavaće ih prestižni treneri iz celog sveta na teme poput upravljanja rizicima, repozicioniranju brenda ili obnovi marketinških strategija. Prvi vebinar održaće se 21. aprila u 17:00 EEST, a gost će biti gospodin Paul Dubrule, osnivač hotelskog lanca ACCOR i član savetodavnog odbora Winsedswiss. Svi oni koji su zainteresovani za ove besplatne vebinare mogu da se registruju na zvaničnom websajtu kompanije  https://winsed.swiss/.

„Verujemo da je u ovom trenutku celoj hospitality industriji potrebna velika pomoć i mi kao obrazovna ustanova želimo da doprinesemo tako što ćemo olakšati pristup relevantnim znanjima za ovaj sektor. Iz tog razloga, preduzeli smo dva projekta tokom ovog perioda: prvi da obučavamo one zaposlene koji ostaju kod kuće i a drugi je da im ponudimo relevantne savete poznatih svetskih stručnjaka, poput onih iz Ecole hotelière de Lausanne (EHL). Želimo da zaposlenima pružimo najviši stepen obrazovanja, a da industriji ponudimo savetovanje u ovim teškim trenucima”.  – objasnio je Rai F. Iunius.

Winsedswiss Grupu, koja posluje u Švajcarskoj, Rumuniji i Srbiji, osnovao je Dusan Wilms, uspešan poslovni čovek i dugogodišnji generalni direktor METRO Cash&Carry Rumunija, zajedno sa profesorom Ray F. Iuniusom iz Ecole hotelière de Lausanne (EHL), jedne od najprestižnijih edukativnih ustanova u svetu koja se bavi školovanjem vrhunskih stručnjaka u oblasti hotelijerstva, ugostiteljstva i svih uslužnih delatnosti. Svi polaznici ove edukativne ustanove biće licencirani od strane EHL što će im omogućiti svetski priznate diplome.

Saopštenje za medije, Winsedswiss Serbia

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!